"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / تاريخچه چي به چيه؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
پیام نویسنده
10 Oct 2006 11:14 - #

Quoting: pussy_lover
یعنی اجازه است تاریخچه افراد رو هم بنویسیم ........... راستی افراد هم تاریخچه دارند؟

بد جوري پته مته تاريخچه رو ريختي رو دايره ايول
البته بد نيست زندگينامه افراد رو هم بذاريم فكر خوبيه

amin123
اعضا
10 Oct 2006 11:16 - #

بس است امین جون و یا ادامه بدم ؟

pussy_lover
اعضا
10 Oct 2006 11:20 - #

Quoting: amin123
البته بد نيست زندگينامه افراد رو هم بذاريم فكر خوبيه

باشه حالان زنده گینامه ی افراد رو برات انبار میکنم

pussy_lover
اعضا
10 Oct 2006 11:25 - #

EyeToy

EyeToy یک دوربین دیجیتال رنگی USB برای PlayStation 2 می باشد. بازی هایی EyeToy از دید کامپیوتری برای پردازش تصاویر می شود استفاده می کنند. این به بازیکن اجازه می دهد بازی را توسط حرکت، و صدای که توسط میکروفون درون EyeToy گرفته می شود کنترل کند.

این دوربین توسط Logitech ساخته شده است، اگر چه EyeToy های جدید تر توسط Nam Tai تولید می شوند. دوربین اساسا برای بازی کردن بازی های EyeToy که توسط سونی و دیگر شرکت ها تولید شده اند استفاده می شود و برای استفاده به عنوان یک دوربین عادی PC طراحی نشده است اگر چه عده ایی درایور های غیر رسمی برای آن ایجاد کرده اند.

تاریخچه

فکر این وسیله ابتدا به ذهن Dr Richard Marks، که می خواست یک web camera را به PlayStation 2 وصل کند و با آن بازی کند رسید. البته ایده استفاده از دوربین در بازی ها جدید نیست، و قبلا در بسیاری از بازی های Arcade و اسباب بازی هایی مانند Game Boy Camera استفاده شده است، اما با دقت دوربین های جدید و قدرت پردازشی PS2 کارهای جدید بسیاری می توان کرد. این ایده توسط بخش سرگرمی های سونی در لندن دریافت شد و در سال 2002 آنها پنج بازی نمایشی از EyeToy به نمایش گذاشتند. این ایده موفق شد و سخت افزار با اولین بازی واقعی به نام EyeToy: Play در ژوئیه 2003 در اروپا پخش شد. ادامه EyeToy در سال 2006 با دقت بالا و پشتیبانی از PS3 خواهد آمد.

طراحی

EyeToy دارای یک طراحی فشرده است که قصدش قرار گرفتن راحت آن بر روی کنسول یا تلویزیون است. دوربین بر روی یک مفصل نصب شده است، که اجازه تنظیم موقعیت و فوکاس دقیق را می دهد. فوکاس دوربین توسط چرخاندن حلقه دور لنز صورت می گیرد. دوربین دارای دو چراغ در جلو می باشد. یک چراغ آبی که وقتی PS2 روشن است، روشن می شود که نشان می دهد آماده استفاده است، و یک چراغ قرمز که وقتی نور کافی در اتاق وجود ندارد روشن می شود. همچنین یک میکروفون داخلی وجود دارد، که برای ضبط یک پیام کوتاهی ویدیویی می توان از آن استفاده کرد.

محدودیت های تکنیکی

به علت نیاز دوربین به دیدن بازیکن وقتی که او بازی می کند، دوربین می تواند نسبت به نور اتاق بسیار حساس باشد. بازی های مختلف نیاز به میزان نورهای متفاوتی برای بازی دارند که در بین آنها EyeToy: Antigrav بیشترین نور را نیاز دارد. همانگونه که گفته شد چراغ قرمز برای نشان دادن عدم وجود نور کافی بر روی این دوربین تعبیه شده است.

در پاسخ به این محدودیت سونی یک حق اختراع برای کنترلر به نام wand با قابلیت پخش نورهای مختلف توسط LED برای برقراری ارتباط و ارسال مکان کنترلر و دستورات ساده به دوربین ثبت کرده است.

اطلاعات تکنیکی

دوربین EyeToy یک وسیله ویدیویی OmniVision OV519 است.
سنسور استفاده شده توسط این وسیله OmniVision OV7648 است.
هنگام اتصال به پورت USB کامپیوتر به عنوان وب کم Logitech تشخیص داده می شود که برای استفاده از آن به عنوان دوربین کامپیوتر باید درایور های لازم را نصب کنید.

Cameo

این نام سیستمی و برنامه ایی است که به بازیکنان اجازه می دهد عکس های خودشان را در بازی های دیگر استفاده کنند و حتی کاراکتر های بازی را بر اساس قیافه خودشان بسازند. بازی های که از این قابلیت پشتیبانی می کنند دارای برنامه پیچیده اسکن سر و صورت می باشند که می تواند برای ساخت مدل های 3 بعدی سر بازیکنان مورد استفاده قرار گیرد. یک بار که این مدل بر روی مموری کارت ذخیره شد، سپس برای استفاده در کلیه بازی هایی که از Cameo پشتیبانی می کنند موجود می باشد.

pussy_lover
اعضا
10 Oct 2006 13:58 - #

بس است امین جون و یا ادامه بدم ؟

بابا بيا اين تاپيك رو به نام تو كنم و خودم خلاص كنم
اصلا سروش ميدوني اين تاپيك از روز اول با استقبال مواجه شد نمي دونم صفحه اول ور ديدي يا نه تا من تاپيك رو زدم حتا اولين تاريجچه رو زد من خودم نفر دوم شدم بعد حتا متوجه شد و جاي پستهامون رو عوض كرد

amin123
اعضا
11 Oct 2006 10:26 - #

نه بابا ..... دیگه نمیام اینجا

اصلا سروش ميدوني اين تاپيك از روز اول با استقبال مواجه شد نمي دونم صفحه اول ور ديدي يا نه تا من تاپيك رو زدم حتا اولين تاريجچه رو زد من خودم نفر دوم شدم بعد حتا متوجه شد و جاي پستهامون رو عوض كرد

جیگر تو تاپیک بزنی و استقبال نشه

pussy_lover
اعضا
11 Oct 2006 10:28 - #

pussy_lover
اعضا
11 Oct 2006 10:30 - #

pussy_lover
اعضا
11 Oct 2006 12:50 - # | ویرایش بوسیله: amin123

يعني براي خووندن هم نميايي

از سه بار پست زدنت معلومه

amin123
اعضا
12 Oct 2006 09:34 - #

amin123

يعني براي خووندن هم نميايي

آمدم جيگر ........ مگه ميشه تو تاپيك هاي تو نيام

از سه بار پست زدنت معلومه

دو بار وقتي بالاي دكمه ارسال كليك كردم برام پيام داد كه نميتونم پست بفرستم...نميدونم چرا بعضي وقت سايت قاطي ميزنه

pussy_lover
اعضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.