| پیام |
نویسنده |
27 Mar 2007 22:13 - # | ویرایش بوسیله: ferfere
سلام من آرام هستم و در آستانه 20 سالگیم
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بیام این داستانو بنویسم همیشه خواننده بودمو هیچوقت ننوشتم به هر حال امیدوارم از داستانم خوشتون بیاد
2 ماه بود که با رامبد دوست بودم هم دانشگاهیم بود پسره خوبی بود بر خلاف قیافه غلط اندازش. ما فقط دو تا دوست معمولی بودیم اینو اون خواسته بود منم قبول کرده بودم به قول خودش هیچ تعهدی به هم نداشتیم.اکثر روزای هفته با هم بودیم واسه اینکه من روحیم خراب بود تازه با دوست پسرم به هم زده بودمو داغون بودم اونم می خواست کمکم کنه.
توی اون مدت همش با هم بودیم و اون دستمم نمی گرفت منم اعصابم خیلی خورد می شد.هر وقت میخواست منو دنباله خودش بکشه آستینمو می گرفتو این بیشتر دیوونم میکرد.
یه شب داشتیم طبق معمولsms بازی می کردیم بهش گفتم اگه اونجا بودم چی کار میکردی؟ گفت بغلت میکردمو دروغ نباشه یه بوستم میکردم این حرفه من به کل کل کشیده شدو مسخره بازی شوخی شوخی می گفت می خوام بهت تجاوز کنم منم حرفشو جدی نمی گرفتم.اون شب قرار گذاشتیم فردا بعد از ظهرش بریم بیرون.
صبح که از خواب پا شدم دیدم پریود شدم اعصابم داغون بود تو دلم احساس می کردم کل کلمون به سکس میکشه پاشدم رفتم حمومو همه جامو تمیز کردم.ساعت 6 شده بودو با هزار بد بختی خودمو سره قرار رسوندم کمرم درد می کردو بی حال بودم .با ماشین یه کنار وایساده بود رفتم سوار شدمو سلام علیک کردیمو یهو با خنده گفت اومدم بهت تجاوز کنم منم زیاد جدی نگرفتمو راه افتاد.
دستم رو پام بود خم شدو دستمو گرفت تو دستش از تعجب داشتم شاخ در میاوردم ولی چیزی بهش نگفتم همش میگفت تو چرا انقد داغی چرا انقدر بی حالی گفتم به دلایلی دوزاریش افتاد که پریودم رفت واسم بستنی خرید که خنک شم در حین اینکه بستنی می خوردم دستمال ور داشتو رژمو پاک کرد من که کلا غیافم علامت تعجب شده بود.
راه افتاد طرفه خونمون( کوچه پشتیمون یه جای خلوتو تاریکه دور تا دورشم باغه) دنده عقب گرفت توی کوچه و گفت میخوام ماچت کنم منه خنگم گفتم لابد صورتمو می خواد ببوسه ترمز کردو گفت چشماتو ببند منم چشامو بستم گفت صورتتو بیار جلو سرمو بردم جلو لباشو آروم گذاشت رو لبم چند بار مکیدو ولشون کردو صاف نشست یهو دستشو گذاشت رو سینم گفتم رامبد نه با جدیت گفت من می خوام.منم دهنم قفل شد.
دکمه های مانتومو باز کرد دستشو برد تو گفت چقد داغی با یه دست با سینه هام ور می رفت یه دستمم گرفت گذاشت لایه پاش گفت نگاه کن چه با جنبم.اصلا راست نکرده بود (تو دلم گفتم لابد مرد نیست)یه سینمو در آوردو سریع نوکشو مکید از ترس داشتم میمردم گفتم الانه که یکی پیداش شه.دوباره دستمو گذاشت لای پاش گفت حالا نگاه کن دیدم راست کرده مونده بودم که این دیگه چجور بشریه.می خواستم دستمو بکشم که زیپه شلوارشو باز کردو دستمو برد تو گفت نگاه کن چقده گفتم نه اصلانم بزرگ نیست.در واقع از ترس اصلا حواسم به کاری که داشتم می کردم نبود خدا رو شکر کردم که پریودم.گفت تحریک شدی ؟با خونسردی گفتم نه.گفت از چشمای خمار شدت معلومه دروغگو.خندیدمو گفتم بسه دیگه باید برم گفت بزار یه بار دیگه ببوسمت یه بار دیگه لب گرفتو پیاده شدم.
حس میکردم رو پیشونیم نوشته این خانوم لب داده گفتم الان که از در برم تو مامانم می فهمه.بد جوری تو نوسان بودم می گفتم یعنی این همون رامبده.خیال میکردم خواب دیدم
ادامه دارد...
|
ferfere
اعضا
|
|
|
عزيزم اين بود داستانت يه كم بيشتر از كاراتون مي نوشتيد
|
fadat
اعضا
|
مرسي كه نظر دادی هنوز داستانم شروع نشده
|
ferfere
اعضا
|
اگه می خواین بقیه اشو بنویسم نظر بدین.من اولین بارمه مینویسم نیاز به نظرا و کمکتون دارم تا بهتر بنویسم.
|
ferfere
اعضا
|
سلام
خيلي بامزه زود تند سريع داستانت رو تموم كردي ...
خيلي جالب بود .
اون حست كه نوشتي فكر ميكردم همه ميدونن كه من لب دادم برام خيلي قابل درك بود برا منم پيش اومده .
منتظر ادامه اش هستيم.
|
katayooonn
اعضا
|
|
|
ferfere
جالب بود حتما ادامه بده
|
sogoli2
مدیر
|
سلام آرام جان...
داستانت رو خوندم ولی به نظر من اگه به جزئیاتی مثل بیوگرافی خودت و شخصیت های دیگه داستان یا تعریف کردن از چهره ی شخصیات های داستان و دیگر مسائل توجه بیشتری داشته باشی میتونی یک نویسنده خوب باشی باید جوری بنویسی که خواننده وقتی داستان رو میخونه توی ذهنش بتونه اون رو مثل یک فیلم تجسم با همه جزئیات و دیالوگ ها
بهتره اینقدر خلاصه ننویسی و به فضا سازی داستان اهمیت بیشتری بدی
پیروز باشی.
|
Beny_wax
اعضا
|
مرسی ازینکه نظر دادین از خوشحالی نیشم تا بنا گوش باز شد
|
ferfere
اعضا
|
be har shekl hamin ke neveshtan ro aghaz kardi , fekr konam kareh bozorgi kardi.omidvarram ke khodet ham az neveshtehat lezzat bebari, movafagh bashi
|
pady
اعضا
|
|
|
خوب بود سعی کن از حسهایی که تو درونت هست زیباتر استفاده کنی و زود تر هم ادامه بده به هوس هم سر بزن
|
hvasbaz
اعضا
|