| پیام |
نویسنده |
میخوای دخترای دیگه بهم نگاه نکنند
Hami kheili basyy khosh eshtehaa hala ke in jory gofty bezar haghighatoo begam
ayyyyyy melat hami ham kachale ham lochee
|
nina408
اعضا
|
|
|
morteza_naznazy
بابا ول کن این درس و امتحانو... بچسب به آویزوون
اما جدی امیدوارم امتحانات خوب بشند..هی جوونی.....( کسی این دور و ور نیست؟ خوب باید اعتراف کنم جوونی هم چیزی نبودیم )
|
loverman0071
اعضا
|
Quoting: nina408 ayyyyyy melat hami ham kachale ham lochee
نینا جان داری منو از زندگی نا امید میکنی دیگه؟ آرههههههههههههههههههههههههههه؟
نه ولی من تسلیم نمیشم آییییییییییییی ملت همیشه در صحنه آویزون توجه فرمایید.
طبق آخرین گزارشات رسیده نینا ملقب به 408 چیزی حدود 10 تا 15 کیلو اضافه وزن داره؟
خوب دیگه من در برم.
آقایون خانوما خوبی بدی دیدید حلال کنید.. احتمالا نینا منو به زودی خواهد کشت...
هانی... تو دلت نمیاد عشقتو بکشی.. میدونم...
|
loverman0071
اعضا
|
Quoting: loverman0071 خوب دیگه من در برم
koja az inja behtar azizam Farzaddddddd malaghe roo biar nabod gosh koboo biar...
Quoting: loverman0071 بق آخرین گزارشات رسیده نینا ملقب به 408 چیزی حدود 10 تا 15 کیلو اضافه وزن داره؟
vaghan sharmandaaaaaaaaam az in hame ebraze eshgh......chy begam man
.. احتمالا نینا منو به زودی خواهد کشت...
mardomm beshnavidoooooooo bavar koniddddddddddd
va hala salam azizammmm khobi... teflak mahnaz hagh dasht baro bandilo jam kone bere... manam miram ...
خوب دیگه من در برم.
ino gofty ke man beram areee??????mmm hala rosh fek mikonam
NINA
|
nina408
اعضا
|
nina408
Quoting: nina408 koja az inja behtar azizam Farzaddddddd malaghe roo biar nabod gosh koboo biar...
سلام هانی من... خوبی خوشگله؟ میگما... چیزهههه ... بابا من شوخی کردم... چرا جدی گرفتی؟
میگم حالا غیر گوشکوب راهی نداره؟
Quoting: nina408 vaghan sharmandaaaaaaaaam az in hame ebraze eshgh......chy begam man
بین نینا جون شایه درست کردی منم شایعه درست کردم... بعدشم مگه میلم و نخوندی بی وفا؟
اونجا کلی برات از خودم عشق در وکردم.. بیا حالا ناراحت نشو..قهر نکن..
Quoting: nina408 mardomm beshnavidoooooooo bavar koniddddddddddd
یعنی جدی جدی میخوای منو بکشی؟ ای بی معرفت.. دلت میاد حامی رو بکشی؟ مگه قرار نبود من حامی تو باشم.. حالا منو میکشی؟
Quoting: nina408 va hala salam azizammmm khobi... teflak mahnaz hagh dasht baro bandilo jam kone bere... manam miram
همه رفتند کسی دور و برم نیست... چنین بی کس شدن در باورم نیست..
آخ که من چه قدر با شعرش حال میکنم...
حالا هم شده حکایت من... تو نرو... اگه تو بری من چه کار کنم؟
Quoting: nina408 ino gofty ke man beram areee??????mmm hala rosh fek mikonam
اینم مثل شایعه پراکنی هات بودا... من کی گفتم تو بری... تو بری من چه کار کنم... گفتم من در برم که کشته نشم... اما دیدی که دوباره اومدم... میبینی که اینقده دوست دارم فرقی نمیکنه به دستت کشته شم یا نه... فقط تو باشی کافیه...
اووووووووووووخ این صدایی که شنیدید مربوط به اصابت گوشکوب نینا به بنده بود...
راستی نینا فراز سلام رسوند گفت که به نفع من میدون رو خالی کرده اما خارج از شوخی گفتش یه هفته نیست.. به همه بجه ها هم سلام رسوند......
حالا بیا آشتی این گل ها هم تقدیم به تو
راستی جواب میلمو نمیدی؟
|
loverman0071
اعضا
|
|
|
Quoting: loverman0071 میگم حالا غیر گوشکوب راهی نداره؟
azizam begoo bebinam az gosh kob behtar ham soragh dary.. nakone maytabee mikhai ??
SALAM HAMI khobi aziz khaste nabshy... hamishe montazere dastanat hstam.....javabe E-maileto ham dadam.... chera mizani....be faraz begooo hala rafty be un yeki mitabiiiii migi vaghht nadram....besh begooo ,,, bashe agha farazz be moghash ba gosh kob soragh shoma ham miaimm
movazebe khodet bashhh bazam bar migardaaaaaaaaaaaaaam
nina
|
nina408
اعضا
|
hashariama
========
خیلی بیشعور تشریف دارید یا نظر نده یا اگه میدی مثل آدم نظر بده در ضمن لقب خودتو برا دیگران به کار نگیر
|
morteza_naznazy
اعضا
|
سلاااام داش حامی گل و بلبل... چطوری؟؟؟ ........ البته ببخشید تو این تاپیک جواب اون یارو رو دادم (چیکار کنم دلم تاقت نیوورد....)
فعلا بابااااااااااااااااااااااای
---------------------------------
شاد باشی
|
morteza_naznazy
اعضا
|
hashariama
hey mifahmi chy migiii gofty nadaryy....male dadashetoo havalee kardy... migam be agha dadashet zahmat nade khodet nazdiktary........bad bia tarif kon ma ham bekhandim dore hamiiii dadasheto tashvigh konim ta bishtar az hame modeli bahat.........bishorrrr
rasty un vaght baz dadashett mofto majani hal mikoneee
|
nina408
اعضا
|
|
|
hami
sharmande man natonestam javabe un ahmagho nadam... i,m so sorry
|
nina408
اعضا