"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / غرور و تعصب
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 . >>
پیام نویسنده
18 May 2007 21:25 - #

سلام دوستان
سلام حامی جان خوبی؟
امیدوارم که همه دوستان عزیزم خوب باشن
راستش یه مدت کم پیدا بودم نمیدونم چی بگم این روزا اتفا قات ناگواری برام افتاد که از همش بدتر از جمعه پیش تا حالا بوده
و حالا که اومدم دیدم کتی تاپیکشو بسته و هر کار هم کردم نتونستم به ایمیلی که برام گذاشته بود چیزی بفرستم
ببخشید حامی جان
گفتم شاید از اینجا بتونم به کتی بگم نتونستم نوشته هامو براش بفرستم
شاید یه مدت طولانی نتونم بیام به آویزون سر بزنم
گفتم حادثه ناگواری برام پیش اومده
من یه پسر 5 ساله دارم
متاسفانه جمعه پیش توی مدرسه خورده زمین و یه مقدار خون لخته شده وارد مغزش شده
و چند روز توی بیمارستان بستری بود
فکر کنم همتون هم میدونید که همسرم 4 ماه پیش ما رو ترک کرده
نمیدونم چطوری بگم من هنوز از اون شوک بیرون نیومده بودم که این شوک بهم وارد شده
این چیزا رو نوشتم که دوستان خوبی که پیدا کرده بودم نگن اینم 2 روز اومد و رفت
مخصوصا کتی جان که خیلی نظر لطف به من داشت
مطمئنم کتی به تاپیک تو سر میزنه گفتم هر چه سعی کردم نتونستم به آدرسی که بهم داده بود چیزی بفرستم
از همینجا میخواستم به کتی بگم که تاپیک جدیدی رو خودت شروع کن و نذار بچه ها از هم دور بشن
باور کنید نمیدونید چقدر سخت بود وقتی اومدم و دیدم همه رفتن
برا همین میخواستم بگم کتی دوباره تاپیک جدیدش رو شروع کنه منم یه کم اوضام جور بشه میام
حامی جان
خدا رو شکر که تو تاپیکت رو نبستی
چون من جز برا تو و کتی برا کس دیگه پست نمیزارم
و از اینکه این حرفا رو توی تاپیکت زدم ببخشید عزیزم
برام دعا کنید

mahtab2007
اعضا
18 May 2007 21:51 - #

سلام مهتاب جان
واقعا شوکه شدم
نمیدونم چی بگم
برای پسرت آرزوی سلامتی میکنم..
ایشاا.. که هر چه زودتر سلامتیش رو بدست بیاره
واقعا ناراحت شدم
نمیدونم چی بگم....

loverman0071
اعضا
19 May 2007 05:38 - #

سلام حامی جان... با اجازه ات من اومدم به اندازه ی یه کامنت مزاحمت بشم

مهتاب جون من همین الان ایمیل حامی رو خوندم که لطف کرده بود و برام نوشته بود پسر گلتون دچار مشکل شده... واقعا نمی دونم چی بگم... فقط می تونم بگم مطمئن باشین من و همه ی دوستای عزیز دیگه برای از ته دل دعا می کنیم و خدا هم حتما برای صبر و تحمل این مشکل کمکتون می کنه... بی صبرانه منتظرم که خبر بهبود حال پسرتونو بدین... می دونم واقعا سخته خصوصا برای یه مادر... مطمئن باشین براتون دعا می کنیم و پسرتون حالش بهتر می شه...
در مورد ایمیل من هم نمی دونم اشکال چیه.. اما یه بار دیگه اینجا ایمیلمو می نویسم.. [email protected]
جدا خوشحال می شم اگر بتونم باهاتون در ارتباط باشم... اگر بازم نشد اگر صلاح می دونید خودتون یه ایمیل درست کنید و اینجا بذارید که من باهاتون تماس بگیرم...
به امید روزای خوش

بازم ببخشید حامی جان... راستی حالا که تا اینجا اومدم (!) یه سلامی هم به این نینای شیطون بکنم... خوبی دخمله؟؟ خوش می گذره؟ می بینم که حسابی کارتون با حامی داره بالا می گیره
خوش باشی عزیزم

حامی جان اون لنگه کفشو بذار زمین خودم دارم می رم!!! قربون همگی
کتایون

GlossyWitch
اعضا
19 May 2007 20:45 - #

GlossyWitch
سلام کتی خانوم کم پیدا
Quoting: GlossyWitch
به اندازه ی یه کامنت مزاحمت بشم

این چه حرفیه... .. اختیار دارید... تاپیک متعلق به نیناست..من چه کاره بیدم
نینا حال کردی وفاداری رو؟

حسابی کارتون با حامی داره بالا می گیره

نینا جیجل آویزوونی منه....
چند وقته که خبری هم ازش نیست...نینا کجایی؟ فراز هم نیست... بیاید یه کم بخندیم دیگه

حامی جان اون لنگه کفشو بذار زمین خودم دارم می رم!!! قربون همگی

خیلی خوش بینی که فکر میکنی لنگه کفش دستمه..
این حرفا چیه
هر وقت اومدی قدمت سر چشم.( الان نینا لنگه کفش دستشه)

loverman0071
اعضا
20 May 2007 16:53 - #

nina408
farzad12345
اخطار جدی به فراز و نینا...
شما دو تا کجا غیبتون زده؟
نکنه منو پیچوندید با هم دیگه؟؟؟؟؟؟؟

زود بیاید خودتون رو معرفی کنید....بی معرفتا کجایید پس...

loverman0071
اعضا
21 May 2007 08:56 - #

به به به به حامی جون خودم.......... چطوری؟؟؟ خوش که میگذره؟؟؟؟؟ چی کارا میکنی؟؟؟ دیر به دیر سر نزن تاپیکت میاد پایین حیفه.. ... دیگه نبینم دیر به دیر سر بزنیاااااااااا
راستی میبینم که کتی و فراز جونم دوباره برگشتن و حسابی تو تاپیکت جمعشون جمعه.....
دیگه زیاد فضولی کردم تا صاحبش نیومد در رم......................
=================
شاد باشی حامی جان

morteza_naznazy
اعضا
21 May 2007 10:10 - #

hi hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
rom sia sharmandeee agha dasoo emtehanat nemizare ma biaim inja
sorry ,omidvaram dige gheybat nakonam... agha ejaze. ba nanamon omadim ....nazan digeeeeeee
hala un faraz kooooooooooooooooo ba ki raftee ma ro dodarr karde baba eyval faraz bivafa,,,, hami jonam ghorbonet beram honey...
bazam un katy omad... are katy... baba chan bar begam to shohar dary dast az sare hamieeyy kachale man bar darrrrrrrrrrrr boroooooo....
shokhi mikonam aziz mesi ke halamo az hami porsidi ishala har ja hasty khosh bashy take care baby..mm
kho hamiyee man chetoree ... chy kar mikone az un dastanet che khabarr alan miram unja ham 2kalam baz ghorbonet miram felan fadat
Nina

nina408
اعضا
21 May 2007 17:32 - #

morteza_naznazy
به به آقا مرتضی گل
چه عجب از این ورا یه سری هم به ما زدی(خداییش معرفت تو که بازم میای سر میزنی....)
بابا من که همیشه میام . وقتی میبینم خبری نیست میزارم میرم
حالا اوضا احوال خودت خوبه؟ میزونی؟ سر حالی؟ از آرزو چه خبر؟ ( دستی دستی برات شایعه پراکنی هم میکنیم)
اختیار داری آقا مرتضی قدمت رو چشام هر وقت اومدی: اینجوری

loverman0071
اعضا
21 May 2007 17:53 - # | ویرایش بوسیله: loverman0071

nina408

به به سلام و صد سلام به نینای خودم عزیز دل. [ img]http://qsmile.com/qsimages/277.gif[/img] مهربون غایب شایعه پراکن حرف در ار

خوبی هانی؟
نگفتی این چند روزه نیستی حامی بیتو چه کار کنه؟( مهناز این دو رو برا که نیستی....خوب نیست... خیالم راحت شد... ادامه میدیم)
نگفتی این پیرمرد دق میکنه؟ کچلمونم که کردی....
آآآآآآآآییییی ملت همیشه در صحنه آویزون.. بنده تمام شایعاتی رو که در مورد کچلی خودم به وجود اومده رو رسما تکذیب میکنم.. من تازه کلیم مو دارم..... این سیبیل بود که....حالا فرقی نمیکنه.. مو که دارم..
Quoting: nina408
nazan digeeeeeee

من بزنم؟ من به این مهربونی میتونم بزنم؟ اینجوری میزنمت: خوب بود هانی؟(میگم مطمونی مهناز این ورا نیست؟)
hami jonam ghorbonet beram honey...

ما بیشتر.. دیدی معرفت رو من دارم... نه فراز....آی فراز ببین نبودی زیر آبتو زدم اساسی..... برای من 110 میاری؟ 220 رو حال کردی؟ هانی فقط منو بچسب.. فراز رو ول کن فراز کجایی ببینی نینا عشقشو ازت پس گرفت..آخی حالا دییگه رقیب ندارم
اما جدی جدی نمیدونم این فراز چرا وباره غیبش زد.. اگه پیداش نشه بهش میل میزنم ببینم کجاست...حالا درسته که رقیبه.. اما رفاقت هم در کنار رقابت هست دیگه
bazam un katy omad... are katy... baba chan bar begam to shohar dary dast az sare hamieeyy kachale man bar darrrrrrrrrrrr boroooooo....

آخ قربون این حساسیتت برم هانی.. اما این کتی اومد حال تو رو بپرسه اصلا.. دیدی که منم بهش چی گفتم..
بعدشم " من کچل نیستم" چرا شایعه درست میکنی؟ ای بدجنس.. میخوای دخترای دیگه بهم نگاه نکنند... دستتو خونندم عزیزم دستتو خوندم بیا وسط... دست دست فراز باید بیاد وسط....فراز کجایی بزن برقص داریم باز پیدات نیست.. اگه بودی میزاشتم با نینا برقصی اما حالا که نیستی .. خودم میرقصم...

ishala har ja hasty khosh bashy take care baby.

خارج از شوخی کتی خیلی دوست داره و حالتو میپرسه.. اما خوب الان یه کم سرش شلوغه... کار داره...
kho hamiyee man chetoree ... chy kar mikone az un dastanet che khabarr alan miram unja ham 2kalam baz ghorbonet miram felan fadat

میگم خوب شد یادت افتاد حالم بپرسی.. داشتم عقده ای میشدم... خودت چطوری؟ خوبی؟ امتحانا چطور شد؟ امیدوارم که 20 بشی( نمرتون از 100 دیگه؟. یا طور دیگست؟)ژ راستی چه رشته ای میخونی؟
سال چندمی؟
چه قدر مونده تموم بشه..
زود جواب بده تا فضول دونم نترکیده...
مواظب خودت باش... عوض منم خوش بگذرون( یعنی مثلا اگه خواستی یه چیزی بخوری دو برابر بخور یا ازین چیزا دیگه...)
قربون تو

loverman0071
اعضا
22 May 2007 09:31 - #

سلام حامی جون... خوبی؟؟... عزیزم شرمنده اگه دیر میام واسه ی اینکه امتحان های دانشگاه از هفته ی بعد شروع میشه منم هنوز هیچی نخوندم
راجع به آرزو هم بگم که حالش خیلی خوبه به منم گفت که یه چند تا به به و چه چه ردیف بهت بگم
از حال منم نپرس که داغونم....الان منو ببینی فکر میکنی تازه از جنگ برگشتم (به خاطر همون امتحانا............)
شاد باشی حامی جون

morteza_naznazy
اعضا
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 . >>
این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.