| پیام |
نویسنده |
سلام حامی خان.. هنوز قسمت آخر رو نخوندم ولی این طور که بچه های این انجمن میان و نظر میدن باید خیلی زیبا باشه . در هر حال امید وارم که موووفق باشی دوست عزیز البته اگر به دوستی ما رو بپذیری. و همین طور امید وارم که بعد خاطرت بازم بیای اینجا و ما رو تنها نذاری...
با اجازه...
=====
بهزاد
|
Estalin
اعضا
|
|
|
سلام حامی جان
من اومدم ببخشید نبودم تعطیلات خسته کننده و شلوغی رو گذروندم !! حامی جان ار هولم فکر کنم یک قسمت مونده به آخر رو نخوندم و قسمت اخر رو خوندم
ولی بسیار زیبا نوشته بودی حامی جان و نوشته ات یه احساس خاص به آدم می داد
Quoting: loverman0071 cloudyقرار بود دعوا کنه منو
اصلا عجله نکن حامی جان هنوز فرصت برا دعوا شدن و کتک خوردن داری من هنوز نصف وجودم خوابه وگرنه اینقدر ملایم و با احساس با هات صحبت نمی کردم (حالا نگی این دیگه کیه ) وقتی خواب از سرم پرید می بینمت !!!! راستی یه چیزی ؟؟ چرا اینقدر شاخ و برگاشو زده بودی نکنه عوض موسیقی باغبونی خوندی یا قبلنا سانسور چی بودی ؟؟؟؟؟ (الان کمی خواب از سرم پرید )
ولی نمی دونم واقعا درست تصمیم گرفتی یا نه !! بزار قسمت یکی قبل تر هم بخونم دوباره بهت سر می زنم
تا بعد
cloudy
|
cloudy
اعضا
|
سلام به رفيق خوبم حامی، دلم نيومد موقعِ رفتن يه خداحافظی از رفيق گل golabam نکنم. بری تو topice caty همه چيز مياد دستت. من نميدونم کدوم از خدا بی خبر با account من همچين چيزهايی رو نوشته. نميدونم والا. به هر حال خودت منو بهتر ميشناسی و، ميدونی که اهلِ اين برنامه ها نيستم.همه چيز رو تو topic caty نوشتم. بهت پست دارم ميدم که اگه خوبی بدی چيزی از ما ديدی، اگه yevaght حرف بدی زدم يا درشتی کردم، به bozorgvarie خودت ببخش. از inj هم از همه دوستانِ گُلم خداحافظی ميکنم، هميشه به yadetonam، حامی جان هميشه عاشق باش و زندگی کن، مثل يه برادر دوست دارم.اگه اجازه بدی بعضی وقتها بهت ميل بزنم. آخه دلم وسط تنگ ميشه.خلاصه حلال کن حامی جان.
دوستار تو
فراز
|
farzad12345
اعضا
|
ُسلام حامي جان
واقعا خسته نباشي بابت خاطره ي زيبات خيلي عالي بود اميدوارم كه به عشق پاكت برسي واقعا دختري به پاكي ومعصوميت ووفاداري مهناز لياقت بهترين عشقا رو داره
مي دونم كه قدرشو مي دوني
شادباشي
پرنيان
|
parnian66
اعضا
|
Estalin
سالم آقا بهزاد . خوبی؟
Quoting: Estalin دوست عزیز البته اگر به دوستی ما رو بپذیری
شما نور چشم مایی..
خحوشحالم که شما رو در جمع دوستانمون داشته باشم...
خوش باشی و شاد..
cloudy
سلام کلودی جان( نمیخوای اسمتو بگی بابا جان؟)
Quoting: cloudy حامی جان ار هولم فکر کنم یک قسمت مونده به آخر رو نخوندم و قسمت اخر رو خوندم
Quoting: cloudy ولی بسیار زیبا نوشته بودی حامی جان و نوشته ات یه احساس خاص به آدم می داد
ممنون دوست عزیز نظر لطفته
راستی تعطیلات خوش گذشت؟
Quoting: cloudy صلا عجله نکن حامی جان هنوز فرصت برا دعوا شدن و کتک خوردن داری من هنوز نصف وجودم خوابه وگرنه اینقدر ملایم و با احساس با هات صحبت نمی کردم (حالا نگی این دیگه کیه
میگم حالا من یه تعارفی زدم.. تو چرا جدی گرفتی؟
Quoting: cloudy چرا اینقدر شاخ و برگاشو زده بودی نکنه عوض موسیقی باغبونی خوندی یا قبلنا سانسور چی بودی ؟؟؟؟
شاخ و برگ کدوم قسمتشو؟
سکسیشو؟
اگه منظورت اونه که خوب من دوست داشتم که داستام سکسی نباشه.. اگرم چیز دیگست که شفاف سازی کن ببینم کجا رو میگی...
Quoting: cloudy ولی نمی دونم واقعا درست تصمیم گرفتی یا نه !! بزار قسمت یکی قبل تر هم بخونم دوباره بهت سر می زنم
منتظرم
farzad12345
دست بینیم بااااااا. .. کی جرات کرده به رفیق من حرف نا جور بزنه... جون داداش خرخرشو میجوام
چی شده فراز جان..حالا حملات نا جوانمردانه تروریستها به تو سرایت کرده؟
تو دیگه چرا . مگه نمیدونی اگه کسی بخواد بره کتک در انتظارشه. حالا انتخاب با خودته
البته فراز جان چند وقتی هست که من اون تاپیک رو تو پروفایلت دیدم..
راستش نمیدونم اگه برای من این اتفاق می افتاد میموندم یا میرفتم.. اما با شناختی که از تو دارم میدونم که اون تاپیک کار تو نیست....
تو هم بهتر یه مار بهتر کنی..توی تاپیم ارتباط با مدیرها بری و تقاضای حذف تاپیک رو کنی و به حرف دیگران هم توجهی نکنی.. ما که دوستاتیم بهت شک نداریم.. بقیه هم ولشون کن....
parnian66
Quoting: parnian66 سلام حامي جان
واقعا خسته نباشي بابت خاطره ي زيبات خيلي عالي بود اميدوارم كه به عشق پاكت برسي واقعا دختري به پاكي ومعصوميت ووفاداري مهناز لياقت بهترين عشقا رو داره
مي دونم كه قدرشو مي دوني
شادباشي
پرنيان
سلام پرنیان جان..
ممنونم از این که خاطره رو دنبال کردی...
و همچنین متشکرم از تعریفی که از مهناز کردی.
خوبی از خودته..
آره منم سعی میکنم که لیاقتش رو داشته باشم و دلش رو نشکونم....
شاد و سر افراز باشی دوست من..
|
loverman0071
اعضا
|
|
|
salam Hami jonammm
khobi, migam hami man 2roz baz nabodam nemidonam chy shode mishe begi jaryanee in agha farzad12345 chy hast ?
baba in ja jaryanesh chye chera har roz yeki ghar mikone hey mikahd bere... pas manam beramm .. engar boro boro rah andakhtan...... feghat engary yeki tohmat zade be farzad va az ghol un harfe bady be katy neveshte ama che harfy ,,,,,? man nemidonam ... ama az FARZAD12345 mikham naree na tanha man motmaenam hame mamon ye seda migim NAROOOOOOOOOOOOOOOO
un bere MANM MIRAM fek mikonam in avizoon yekam be ham rikhte az afrady ke.. harf zadan balad nistan va daran dostaye ma ro azyat mikonam yekish katy bod bad to hami joonam bad ham farzad...... bady ki hast ,,,, alahooo alam .......mm
FARZAD dostato tanha nazar .. just this......
bye
Nina
|
nina408
اعضا
|
14 May 2007 22:29 - # | ویرایش بوسیله: loverman0071
nina408
سلام خانومی خوبی؟
جریان خاصی نبوده.
یکی ایدی فراز رو هک کرده یه تاپیم زده و یه چبزایی گفته(بماند چی)
بعدشم یه آدم علاف اومده به روی فراز آورده..
البته من نمیخواستم در این مورد حرفی بزنم.
اما الان باید بگم که فراز رو با چوب یه نفر دیگه زدند.
یه نفر که توی تاپیک کتی به بقیه تعوهین میکنه و خودشو صاحب تاپیک میدونه و ادعای زهد هم کرده...
اما تا بنده خدا فراز حرف زد.. تلافی اون رو هم سر فراز در آوردند....
اما خوب با تمامم تفاسیر مطمئنم که فراز بر میگرده.. چون دوستاش قبولش دارند و میدونه اگه بر نگرده کم لطفی کرده....
شما هم هیچ جا نمیریok?
البته جدی نگیریا همینجوری جو برم داشت
|
loverman0071
اعضا
|
salam hami bet email midam mitoni emailetoo pak koni az taypik , mesi ke bem etemad kardy.fadat Nina
rasty man in harfeto jedyشما هم هیچ جا نمیریok?
البته جدی نگیریا همینجوری جو برم داشت
loverman0071
اعضا
gereftam
|
nina408
اعضا
|
15 May 2007 09:40 - # | ویرایش بوسیله: morteza_naznazy
سلام حامی جان ... خوبی؟ داستانت خیلی خوب تموم شد ... از صمیم قلب آرزو میکنم که این دوری اذیتتون نکنه وهرچه زودتر تو و مهناز به هم برسین ...............
همیشه شاد باشی دوست خوبم....
|
morteza_naznazy
اعضا
|
|
|
15 May 2007 10:17 - # | ویرایش بوسیله: Angel_sh
سلام حامی عزيزم
خاطرات خيلی قشنگ اما غمگينت رو خوندم کلی غصه خوردم ، جدايی هميشه سخته ولی هميشه به اين فکر کن که بعد از هر جدايی يه ديداره ايشاالله ديدار بعدیت با مهناز بدونِ جدايی باشه
|
Angel_sh
اعضا
|