| پیام |
نویسنده |
سلام حامی عزيز
خوبی دوست من؟ واقعا به ghalamet ahsant ميگم، زيبا مينويسی، واقعا قسمت تلخی بود، وقتی ببينی عشق ghadimet چطوری جلوت افسرده شده واقعا سختِ، darket ميکنم رفيق، اما از يه چيزی خوشحال شدم که تونستی taklife خودت رو با خودت مشخص کنی، يعنی از اولم taklifet مشخص boda اما ايندفعه mosamam تصميمِ درست رو گرفتی، و نذاشتی که انتخاب آخر باشی، چون مرجان وقتی از همه جا borid آمد طرف تو درست؟پس به نظر بنده حقير بهترين کار و کردی حامی جان، خيلی خيلی خوشحالم که دوباره برگشتی و داری مينويسی و بيشتر از اين خوشحالم که حالت خوب شده. منتظرِ ادامه خاطرتِ zibat هستم
ياد خدا يادت نره
دوستار تو
فراز
|
farzad12345
اعضا
|
|
|
سلام حامی جان
خوبی؟
این نوشته ات هم مثل بقیه نوشته هات عا لی بود .
من هم با دوستان عزیزم موافقم , به نظر من هم بهترین کار ممکن رو کردی.
گر چه میدونم خیلی برات سخت بوده
|
mahtab2007
اعضا
|
GlossyWitch
Quoting: GlossyWitch خیلی خوشحال شدم که تونستی با خودت کنار بیای و دیگه احساسی برخورد نکنی.
البته سخت بود اما چند وقتی هست که دیگه عادت کردم.
Quoting: GlossyWitch چون کسی که یک بار عشق تورو پس زده بود و با وجود اون همه محبتی که بهش کرده بودی بازم حاضر نشد کنارت بمونه و دنبال دل خودش رفت بار دیگه ام امکان همچین کاریو داشت.
اینم رسم زمونه است دیگه.
کسی رو که میخوای .نمیخوادت. کسی میخوادت که نمیخواهیش
Quoting: GlossyWitch همه ی آدما لیاقت خوشبختی رو دارن... اگه خودشون بخوان...
خیلی حرف قشنگی زدی کتی. موافقم باهات
farzad12345
Quoting: farzad12345 تونستی taklife خودت رو با خودت مشخص کنی،
خوب آره . اما فکر کردن با عمل کردن فرق میکنه.
Quoting: farzad12345 خيلی خيلی خوشحالم که دوباره برگشتی و داری مينويسی و بيشتر از اين خوشحالم که حالت خوب شده. منتظرِ ادامه خاطرتِ zibat هستم
منم ممنونم که تنهام نگذاشتی فراز جان.
دمت گرم
mahtab2007
سلام مهتاب جان.
شما خوبی؟
Quoting: mahtab2007 این نوشته ات هم مثل بقیه نوشته هات عا لی بود .
من هم با دوستان عزیزم موافقم , به نظر من هم بهترین کار ممکن رو کردی.
گر چه میدونم خیلی برات سخت بوده
ممنون از حسن توجهت.
---------------
امشب با قسمت جدید در خدمتتون هستم
شاد باشید.
|
loverman0071
اعضا
|
سلام حامی خان.امید وارم که حالت خوب باشه مثل اون اولا. همیشه میومدم سر میزدم ببینم باز مینویسی یا نه. خوب خوبه که حالا بازم داری ادامه میدی.امیدوارم که مووفق باشی .
=======
بهزاد
|
Estalin
اعضا
|
Estalin
سلام بهزاد جان ممنون از توجهت.
امیدوارم که شما هم سر حال و خوش باشی.
|
loverman0071
اعضا
|
|
|
سلام دوستان گلم
بابت تاخیر به وجود اومده معذرت میخوام
اما دارم کل داستان رو یکجا مینویسم.
به زودی از شر من خلاص خواهید شد.
خوش باشید.
در پناه حق...
|
loverman0071
اعضا
|
nokare hamie golam hastim. in harfa chieeee???az share to khalas beshim?nakone to mikhay az share ma khalas beshi refigh? dige nagi in harfooooohaaaaa, vagarna be ghole caty kotak miad(albate ma ki bashim dast ro refighemon boland konim) ama jedan koochikam
|
farzad12345
اعضا
|
farzad12345
کوچیکتم فراز جان. آقایی
ما که از همه دنیا خوردیم. دیگه اگه دوستان نزنند نمک نداره
خوش باشی
|
loverman0071
اعضا
|
حامی جان سلام
خوبی؟
حامی جان تورو خدا اینطوری حرف نزن
اصلا مگه فقط باید اینجا داستان باشه که دوستان به این خوبی دور هم جمع باشن
باور کن وقتی تو تاپیک کتی مطالب بچه ها رو میخونم و از دردایی که هر کس به نوبه خودش داره میگه دلم میگیره , فقط حرفای تو است که خنده رو لبام می یاره
باور کن
دیگه این حرفو نزنی پسر خوبا
|
mahtab2007
اعضا
|
|
|
Quoting: mahtab2007 اصلا مگه فقط باید اینجا داستان باشه که دوستان به این خوبی دور هم جمع باشن
سلام مهتاب خانوم عزیز.
آره مهتاب جان با این حرفت موافقم.
Quoting: mahtab2007 باور کن وقتی تو تاپیک کتی مطالب بچه ها رو میخونم و از دردایی که هر کس به نوبه خودش داره میگه دلم میگیره , فقط حرفای تو است که خنده رو لبام می یاره
راستش منم وقتی میبینم که جو اونطوریه میگم یه کم تعدیلش کنم. همیشه که نمیشه جدی بود.
اما باور کن بعضی مواقع اصلا دست و دلم به شوخی نمیره اما خودمو مجبور میکنم طور دیگه فکر کنم.
اینطوری حس میکنم حد اقل اگه حال خودم خوش نیست میتونم باعث بشم بقیه شاید یه کمی از تو حس بیاند بیرون.
Quoting: mahtab2007 دیگه این حرفو نزنی پسر خوبا
چشم. راستی شما هم اگه میخوای کتک بفرستی من حرفی ندارم.
فعلا که کتک خورم خوب شده
|
loverman0071
اعضا
|