| پیام |
نویسنده |
چرا همه وقتي ميرن خونه فوري شربت ميخورن؟
|
farhadsex
اعضا
|
|
|
دمت گرم خيلي باحال مينويسي ادامه بده...
ميگم راستي تو كه اينقدر حشري هستي چرا با يه مرد بي بخار ازدواج كردي؟؟؟
|
peyman117
اعضا
|
سلام
خوب شانس هركسي هرچيزي هست.
نمي دانم ايا خاطراتم را از قبل از ازدواج ادامه بدهم .يا بروم سراغ ازدواج
چون اگر خاطرات ازدواج وبعد از ازدواجم را بگويم خودش چهار سال مي شود وبايد 2سال را حذف كنم.لطفا نظر بدهيد
|
tinabehdad
اعضا
|
بعد از ازدواج بگي بهتره. كه چطوري با اون مردهايي كه ميگي آشنا شدي و يا چطوري سكس ميكنين كه كسي نميفهمه و اين حرفا
|
peyman117
اعضا
|
تينا جان سلام
با اينكه جواب ايميلم را ندادي باز با اينحال
خيلي خوب مي نويسي.
مي خوام بدونم اون دو بار در ماه كه با شوهرت سكس داري آيا تو و اون
كاملا ارضا ميشويد.
در مورد سرد بودن شوهرت هم شايد اون هم با ديگرات سكس داشته باشد
و تو خبر نداشته باشي
سيروس
|
syroos
اعضا
|
|
|
tina joon salam
man arash hastam az esfahan khonamoon orsibeheshteh khoshahal misham betoonam bahat ertebat dashteh basham
choon man ham mesleh too khili dagh hastam
|
arash ven
اعضا
|
چرا همه آبشون را افتاده؟ منظورم ابه دهنشون بود
بابا این تینا خانوم اینجا دنبال شریک جنسی نیست فقط داره داستان مینویسه
همه ایمیل میدن و ایمیل میگیرن بی خیال بابا !!!!!!!!
یه خانوم متشخص داره داستان تعریف میکنه ...
تینا خانوم شما به داستانت ادامه بده .... من منتظر ادامش هستم
از هر جایی که خودت دوست داری ادامه بده
|
slash_rules
اعضا
|
خوب به قول سريالها دوسال بعد
حالا نوزده ساله شده بودم ديپلم گرفته بودم وديگر از شر درس وبحث راحت شده بودم.و چون واليبال وشنا بازي مي كردم ورقصم هم خوب بود كلا بدنم خوب است هنوز هم بدنم خوب است.
خواستگاران زيادي داشتم كه من هيچكدامشون را نپسنديده بودم تا امير به خواستگاريم امد.
امير از لحاظ قيافه بد نيست ولي خيلي هم خوشگل نيست واين خوب بود كلا سريع عقد كرديم وبعد باهاش شروع به بيرون رفتن كردم امير مي خواست كه من ارايش بكنم وقتي خودش هست لباس راحت بپوشم ولي كلا سكسي باشم اما هيچ خبري از سكس نبود.منكه مزه سكس را چشيده بودم حالا خيلي كمبود داشتم ولي مي خواستم از جلوراهم امتحان كنم كه بايد امير مشكلش را حل مي كرد
|
tinabehdad
اعضا
|
خوب بايد اين مسئله را حل مي كردم يك روز كه خونشون بودم وكسي هم نبودم ديگه خودم دست بكار شدم اول با رقص وبعد كم كم لخت شدم بعد رفتم سراغ امير اول از روي شلوار وبعد لختش كردم امير دوست ندارد كه كيرش را بخورم كيرش خيلي كوچك ولاغر بود خيلي باهاش بازي كردم تا بالاخره امير هوسي شد وكيرش را داخل كوسم كرد درد زيادي نداشت چون كوچك بود فقط سوزش كمي داشت وبعد خوني كه بر سر كير امير وچوچوله من بود وبهمين راحتي من زن شده بودم اما شوهرم نياز من واحساس منو نه تنها اون موقع بلكه الان هم درك نمي كند.امروز نمي خواهم خاطره بگويم ولي مي خواهم بدانم چند درصد از شما نياز همسرتان را درك كرده ايد چند درصد از شما اجازه مي دهيد كه طرف مقابل هركاري خواست بكند.
چه تعداد از شما اول با طرفتان بازي و مي مالونيدش چه تعداد از شما مردها بعد از سكس بازهم به زنتان محبت مي كنيد
خيلي از شما ها پس از انكه ارضا شديد اصلا بفكر زنتان نيستيد.
من فاحشه نيستم اما چطوري نياز جسمي ايم را برطرف كنم وقتي با هزار التماس ماهي دوبار يك كير كوچولو وباريك را توي كوسم حس مي كنم درحاليكه خيلي از مردها گرم وبا كيرهاي بزرگند من اين مردها را تجربه كردم كه حتي اگر بعد از سكس هم ديگر كاري نكند اما در همان زمان سكس تو به اوج لذت مي رسي.
لطفا نظرتان را گوييد تا من هم بتوانم راحتتر بنويسم.مرسي
به ايميلم هم بفرستيد[email protected]
|
tinabehdad
اعضا
|
|
|
خوب جالب مينويسي
من خودم از لذت بردن كسي كه باهاش ميخوابم لذت ميبرم اگر زني از سكس با من لذت نبره اصلا خوشم نياد به همين خاطر به جز اولين سكسم ديگه تا حالا با هيچ فاحشه اي نخوابيدم
ولي خوب خيلي از مردها مثل من فكر نميكنن فقط ميخوان خودشون رو خالي كنن اما من ميگم سكس رو بايد به خاطر سكس دوست داست نه به خاطر عشق عاشقي اون موضوعش جداست اميدوارم نظرات شما رو هم بدونم
شاد باشيد
|
shabro
اعضا
|