"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / نظرسنجی درباره ی شعرای شعرفارسی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
پیام نویسنده
4 May 2007 22:52 - #

alixxx2005
خواهش میکنم علی جان

sexnasa2008
اعضا
4 May 2007 23:14 - #

lilinaze
خیلی ممنون لیلی خانم که تواین نظرسنجی شرکت کردین.متاسفانه تابه حال بانوان عزیزسهم کمی رودراین نظرسنجی داشتن.همه شون بایدازشمایادبگیرن.

Quoting: lilinaze

راحت و سلیس باشه
طوری نباشه که یکی دیگه بیاد برام ترجمه کنه که این چی میگه

این نظرتون خیلی جالب بود.تاحالاکسی این رونگفته بود.اتفاقاًپرازنکته ودقیق بود.حیف که چون نظرسنجیه نمی تونیم درباره اش بحث کنیم.کلاًدوستان تاحالانظراتی دادن که خیلی هاش جای بحث داره.
بازم ممنون

alixxx2005
اعضا
4 May 2007 23:16 - #

Quoting: sexnasa2008

alixxx2005
خواهش میکنم علی جان

alixxx2005
اعضا
4 May 2007 23:21 - #

alixxx2005
Quoting: alixxx2005
lilinaze
خیلی ممنون لیلی خانم که تواین نظرسنجی شرکت کردین.متاسفانه تابه حال بانوان عزیزسهم کمی رودراین نظرسنجی داشتن.همه شون بایدازشمایادبگیرن.

میدونی تعداد خانومای این سایت قابل قیاس با آقایون نیست
به نظرم چون تو این انجمن نمیان ندیدن این نظرسنجی رو و الا حتما َ میومدن

این نظرتون خیلی جالب بود.تاحالاکسی این رونگفته بود.اتفاقاًپرازنکته ودقیق بود.حیف که چون نظرسنجیه نمی تونیم درباره اش بحث کنیم.کلاًدوستان تاحالانظراتی دادن که خیلی هاش جای بحث داره.

اوه
متشکرم از لطفت

منهم از تو به خاطر این نظر سنجی خیلی خیلی متشکرم دوست من

lili naze
مدیر
4 May 2007 23:46 - #

سلام Alixxx2005 ،

quote=alixxx2005]اول اینکه ببخشیدجواب یه قدری طول کشید[/quote

آقا خیلی ممنون بابت نوشته، من خودم معمولا" دیر جواب میدم، و راحت باشید اصلا" اتتظار جواب متقابل نداشتم. البته برای هفته دیگه درگیر یه کار دیگه هستم، و یه احتمال داره اگه بیام اینجا فقط برای پست های کوتاه بتونم بیام. حالا ببینیم چی میشه.
ولی احساس میکنم اگه پستی دوباره اینجا بزارم تاپیک منحرف میشه. بنابراین میشه این کارها رو کرد:

1- یه تاپیک دیگه باز بشه و یه سری از این بحثها با مدیریت خودتون تو اونجا مطرح بشه.
2- همین جا ادامه داده بشه.
3- من و شما از طریق y-messenger، پست attach و ارسال کنیم (××)
4- بیخیال شیم، (آخه فارسی تایپ کردن هم دردسری هستش)

××: ترجیحا" اگه این حالت نباشه بهتره. ولی به هر حال [email protected] ، و البته این آدرس professional من نیست، فقط برای همین موارد هستش که سالی به دوازده ماه چک میشه.

-شلوغ

sholoogh
اعضا
6 May 2007 22:14 - #

میدونی تعداد خانومای این سایت قابل قیاس با آقایون نیست
به نظرم چون تو این انجمن نمیان ندیدن این نظرسنجی رو و الا حتما َ میومدن

البته مشکل اصلی اینجااست که کلاًکسایی که اهل شعروادبیات هستند اینجاخیلی کم اند.
منهم از تو به خاطر این نظر سنجی خیلی خیلی متشکرم دوست من

بهترین تشکرشماهمین شرکت دراین نظرسنجی بود.
بی نهایت ممنونم

alixxx2005
اعضا
6 May 2007 22:22 - # | ویرایش بوسیله: alixxx2005

Quoting: sholoogh
ولی احساس میکنم اگه پستی دوباره اینجا بزارم تاپیک منحرف میشه. بنابراین میشه این کارها رو کرد:

1- یه تاپیک دیگه باز بشه و یه سری از این بحثها با مدیریت خودتون تو اونجا مطرح بشه.
2- همین جا ادامه داده بشه.
3- من و شما از طریق y-messenger، پست attach و ارسال کنیم (××)
4- بیخیال شیم، (آخه فارسی تایپ کردن هم دردسری هستش)

××: ترجیحا" اگه این حالت نباشه بهتره. ولی به هر حال [email protected] ، و البته این آدرس professional من نیست، فقط برای همین موارد هستش که سالی به دوازده ماه چک میشه

درسته،من هم الان فکرمی کنم نبایدانقدرتوضیح می دادم وتاپیک رومنحرف می کردم.به هرحال نظرسنجیه ونبایدبحث کنیم.
ازاین بابت ازهمه ی دوستان معذرت خواهی می کنم.
اون تاپیکی که شمافرمودین یه چندوقتی بودکه خودم هم به فکرش افتاده بودم.فکرخوبیه.فردایه همچین تاپیکی بازمی کنم.حضورشماروازالان تواون تاپیک مغتنم می شمرم.منتظزتون هستم.
بازم ممنون تواین مدت تواین بحث زیبا ومفیدشرکت کردین.
آهان تایادم نرفته،شماخودتون هم هنوزتواین نظرسنجی شرکت نکردین.
مرسی

alixxx2005
اعضا
6 May 2007 23:04 - #

همچنان منتظرنظارت ارزشمندبقیه دوستانم هستم

نه،جمله ی بالاخیلی ادبی شد.یه دونه جدیدمی نویسم:
بابابیاین رای بدین دیگه.کشتین ماراشما.
یه نظرسنجی خشک وخالی که این حرف هارونداره .
بیریز روتاپیک این نظرلامصبُ

alixxx2005
اعضا
7 May 2007 03:15 - #

من زیاد با این سوال شما موافق نیستم. اصولا در وادی ادبیات مقابسه دو ادیب یا شاعر نمی تونه پایه علمی و ادبی داشته باشه. بیشتر یک فضاب رمانتیک رو شامل می شه. مثلا پاسخ دهنده بیشتر ذهنش معطوف به درک احساسی از شعر می شه
نکته بعدی به نظر من باید به بین شعر یک شاعر و خود شاعر تفکیک قایل شد. شعر فرزند یک شاعر است (وارد بحثهای پسا ساختارگرایی نمی شم. که نظراتی کاملا متفاوت دارند. شاید در خیلی موارد از شاعران ایرانی موضوعیت پیدا نکنه)

در هر صورت برای اینکه ساز مخالف نزده باشم من به سوالات جواب می دم و شاعران رو انتخاب می کنم نه شعر آنها را:
1- فردوسی (نه من باب شعرش)
2- حافظ
3- شاملو
4- اخوان

شاعرهای معاصر: نیما و حسین پناهی و شاملو (خصوصا نیما چون بار سنگینی رو در تحول ساخت شعر فارسی به دوش کشید. شاملو به خاطر روحیاتش و نیز شناختی که ازش دارم. پناهی رو به خاطر خودش)

جواب سوال انتظار از شعر من معتقدم به محتوا در کنار فرم هستم. الزاما شعر زیبا بدون محتا زیاد برام جالب نیست و گرنه اتل متل توتوله هم شعر بسیار جالبی باید باشه...

اما من زیاد در مورد قافیه و وزن دید نویسنده تاپیک alixxx2005 رو ندارم. تعریف من از شعر اینه: هر متنی که آهنگین باشه حالا قافیه داشته باشه یا نداشته باشه

در مورد شعرهای شاعران معاصر با اخوان و شاملو خوب ارتباط برقرا می کنم با یسهراب زیاد نه شاید در مورد سهراب بهتر باشه بگم زیاد نخوندم و شاید نظرم عوض بشه. اما اط شعرهای منزوی نیز خوشم میاید

مرسی از بحث جالبتون

Yoog
اعضا
7 May 2007 08:22 - #

یه چندوقتی بودکه خودم هم به فکرش افتاده بودم.فکرخوبیه.فردایه همچین تاپیکی بازمی کنم

این که خیلی عالییه، پس منتظریم.

بازم ممنون تواین مدت تواین بحث زیبا ومفیدشرکت کردین

تشکر از خودتون، من که فقط دست انداز بودم. اینقدر آدم ساکت این دور و برا هستند، اونا رو بکشید تو بحثتون قشنگتر میشه

آهان تایادم نرفته،شماخودتون هم هنوزتواین نظرسنجی شرکت نکردین

حتما"، تا شنبه دیگه که برگشتم حتما" نظر میدم.

ممنون
-شلوغ

sholoogh
اعضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.