"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / نظرسنجی درباره ی شعرای شعرفارسی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
پیام نویسنده
1 May 2007 10:04 - #

Quoting: alixxx2005
.بزرگترين وموثرترين ومهم ترين شاعرتاريخ شعرفارسي چه کسي است؟

saadi-hafez-ferdosi

2.بزرگترين وموثرترين ومهم ترين شاعرشعرمعاصر فارسي چه کسي است؟

-parvin etesami-nima-sohrab-shamloo-akhavan sales

3.شماشعرکدام شاعرمعاصرروبيشترمي پسنديدوبيشتردوست داريد؟

fereidoon moshiri-mehdi soheili

4.نظرتون درباره ي شعرکهنه وشعرنوچيه؟

shere kohne...bare akhlaghiate va pande bishtari dare
shere no...gostakhtar va bi parde tare

6.آياشماوزن وقافيه رواصلي ترين وضروري ترين خصوصيات يک شعرمي دونيد؟

bale....sher bayad ahangin bashe
be shere sepid aslan eteghadi nadaram
sheri ke mozoon nabashe
yek neveshteye zibast
va in az arzeshe oon kam nemikone
faghat ,az nazare man dige sher be hesab nemiadd
اگه اطلاعات ديگه اي هم درباره ي شعرمي خوايدبه دوستان تون بدين بفرماييد

nazarate man.nazarate yek adame sher shenas nist
yek dokhtare mamooli
ke bazi vaghta motalee mikone
hamin

Gipsy Girl
اعضا
1 May 2007 10:14 - #

واین که خیلی ازقواعدانسانی رورعایت می کرده.به هرحال همه پاچه خواری بلدن،اماآدم بایدبه فکرنگاه آیندگان هم باشه.

با این حساب فردوسی شاعر خوبی نیست، یا به وظیفش خوب عمل نکرده، چون کلی سلطان محمود رو ستایش کرده.
با این حساب حافظ شاعر خوبی نیست چون شاه شجاع رو ستایش کرده.
با این حساب نظامی که منظومه خسرو و شیرین رو با ستایش از کلی شاه و وزیر شروع میکنه،
شاعر خوبی نیست.
... و کلی از شعرای دیگه ....

و با این حساب درویش خان موسیقی دان بزرگی نیست چون کلی برای درباریان اجرا داشته

با این حساب موتزارت موسیقی دان بزرگی نیست... گالیله... اینشتین...اپنهایمر... چون ....

sholoogh
اعضا
1 May 2007 10:37 - #

شهريار واقعی
نوشته ای از مسعود بهنود

این روزها به روزهای بزرگداشت استاد شهريار شاعر شيرين پارسی اختصاص دارد. تجليل از وی که از نسل غزلسرايان بزرگ ايران است، عملی است سزاوار. و چه تلخ است که در هياهو غلبه سياست و سياست بازی بر ذهن وفکر بخش عمده ای از جامعه، هر کس به بهانه ای خود را از بزرگان اين قافله محروم کند.

انگار اگر شهريار، يا آل احمد، شريعتی و هر کس ديگر از اين قافله نفی شوند، نام و اثرشان هم پاک خواهد شد. که نمی شود.

اين آذری زبان که وصف حيدربابايش را از زبان آذربايجانی های معتبر و عالم شنيده ايم، در زبان فارسی که زبان اول و مادری وی نبود، شاهکارها باقی گذاشت که ماندنی است. بعض غزل هايش، مگر می توان فراموش کرد که، به بزرگان متقدم شعر فارسی پهلو می زند. از همين روست که معتقدم مديحه هايش همان قدر از اندازه های ادبی وی می کاهد که مديحه های سعدی و حافظ و ديگر بزرگان از ارزش آنان. آن چنان که در مورد آن بزرگان، از مديحه هايشان می گذريم و به حساب زندگی شان و معيشتان می گذاريم، برای شهريار نیز با آن رقت احساس جز اين نبود.

من به عنوان شاگرد کوچک ادبيات و خواننده مشتاق شعر فارسی، شهريار را هرگز به متر سياست اندازه نگرفته ام، نه ملک الشعرا را.

اين نکته از آن رو گفتنی است که مبادا در وصفش به صفاتی متصف کنيم که نداشت. و با دادن چنين صفاتی راه دهيم به کسانی که به همين نشانه اصلا قدری برايش نمی شناسند. واقعيت اين است که از خيل شاعران معاصر [ به معنای بعد از بهار] آنان که بزرگ اند و نامشان ماندنی است، جز دو تن ديگران هيچ کدام مديحه قدرت نگفتند. نه نيما گفت، نه شاملو گفت، نه فروغ، نه سهراب، نه مهدی اخوان، نه نادر پور، و نه سايه، سيمین خانم بهبهانی و شفیعی کدکنی گفتند و می گويند. تنها دو کس در اين ميانه مستثنی بودند که مدح قدرت گفتند. يکی استاد بزرگ شهريار و ديگری فريدون توللی. هر دو مدح اسدالله علم گفتند. و شهريار حتی مدح استاندار وقت آذربايجان گفت و رييس آموزش و پرورش استان، رييس ثبت احوال، رييس بانک کشاورزی تبريز که همان جا کار می کرد زمانی. و اين از مقام ادبی وی کم نمی کند و نفی واقعيت هم مدح او نيست و کمکی به شناختش نمی کند. بهتر آن که نسل نو بزرگان خود را چنان که بودند بشناسند نه وارونه.

شهرياری که گفت: از کوری چشم فلک امشب قمر اين جاست.

آمدی جانم به قربانت، ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا
نوشداروئی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل اين زودتر می خواستی، حالا چرا
عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نيست
من که يک امروز مهمان توام، فردا چرا
نازنينا ما به ناز تو جوانی داده ايم
ديگر اکنون با جوانان ناز کن، با ما چرا
وه که با اين عمرهای کوته بی اعتبار
اين همه غافل شدن از چون منی شيدا چرا
شور فرهادم به پرسش سر به زير افکنده بود
ای لب شيرين، جواب تلخ سربالا چرا

brave_heart
اعضا
1 May 2007 10:46 - #

brave_heart
عالی بود شکلک گل

sexnasa2008
اعضا
1 May 2007 11:04 - #

brave_heart
می خواستی دهن سرویس کنی می گفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خندم می گیره به سامان میگه «حالا ولش کن..........»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای ول داری

sineh80_parast
اعضا
1 May 2007 11:17 - #

sexnasa2008
sineh80_parast
مرسی بچه ها ممنون از لطفتون

brave_heart
اعضا
1 May 2007 13:22 - #

sineh80_parast
ممنون از لطفت

sexnasa2008
اعضا
1 May 2007 14:12 - # | ویرایش بوسیله: alixxx2005

Quoting: sholoogh

با این حساب فردوسی شاعر خوبی نیست، یا به وظیفش خوب عمل نکرده، چون کلی سلطان محمود رو ستایش کرده.
با این حساب حافظ شاعر خوبی نیست چون شاه شجاع رو ستایش کرده.
با این حساب نظامی که منظومه خسرو و شیرین رو با ستایش از کلی شاه و وزیر شروع میکنه،
شاعر خوبی نیست.
... و کلی از شعرای دیگه ....

و با این حساب درویش خان موسیقی دان بزرگی نیست چون کلی برای درباریان اجرا داشته

با این حساب موتزارت موسیقی دان بزرگی نیست... گالیله... اینشتین...اپنهایمر... چون ....

خب مگه من غیرازاین گفتم.خیلی ازبزرگان شعروادبیات ماشایدخیلی ازاشتباهات روهم می کردن،اماماچشم پوشی که نمی کنیم.مثلاًوقتی شاملوگفت فردوسی تاریخ روتحریف کرده خیلی هابلندشدندکه به غرورملی شون برخورده و...
امامن می گم این اصلاًاشکالی نداره که فردوسی کلی اشتباه هم مثلاًممکنه کرده باشه.مابرای چیزدیگه ای فردوسی روبزرگ می دونیم.فردوسی اصلاًفقط این نیست که شاهنامه نوشته،اعتبارادبی داره،اعتبارشعری داره،اون هاروکه نمی تونیم نادیده بگیریم.
درموردشهریارهم همین طور.من فقط گفتم که این اشتباه رومی کرده.همین.اصلاًمی دونیدچیه،
من تااونجام می سوزه وقتی می بینم خیلی ازشاعران وروشن فکران مامجبورمی شن به خاطرمردم شون وبه خاطر خیلی چیزای دیگه که اینجاجاش نیست من بگم رنج تحمل دیارغریت روبه خودشون هموار می کنن یامثل این شاملوی ماطردمی شن وگوشه ی عزلت می شینن،بعدیه عده عین این کس مشنگ هاکه هیچ چیزی براشون جزشعروخیالات خودشون ارزش نداره اینطوری برن کس لیسی بکنن وبه هیچ چیزدیگه هم فکرنکنن.نمی تونم تحمل کنم،روحم دردمی گیره،قلبم می گیره،چی کارکنم دست خودم هم نیست.حرف من اینه.من می گم خیلی چیزهاهست که ازخودشعرمهم تره.اگه شمامی بینیدشاملوانقدربرذهن روشن فکران وعامه ی مردم تاثیرگذاشته دلیلش شعرهاش نیست.دلیلش شاعربودنشه،به معنای محض کلمه.شاعرانه زندگی کردن وشاعرنه رفتارکردن وشاعرانه نفس کشیدن ،وشاعرانه درپناه آینه مردن.
امامن تاحالادرموردشهریارصحبت نکرده بودم ولی اگه بخوام نظرم روبگ اینه:
خوشبختانه درهمه جای این دنیادرفاصله ی میان جنگ جهانی اول ودوم شعراستقلال پیداکردوکارخودش روازادبیات جداکردوخب بیشترمنطق خودش روبه سمت نقاشی ومخصوصاًموسیقی پیش برد.خلاصه این که خط خودش روازادبیات طوری جداکردکه دیگه الان مانمی تونیم کسانی ارشمارایرج میرزاوبهاروشهریارودیگران روتنهابه دلیل آن که سخنانی(احتمالاًشیرین ودل چسب)رابانظم وقافیه به رشته ی نظم می کشیدندشاعربدونیم.
پس اگه ازمن بپرسین اولاًمی گم شهریارشاعرنبوده بل ناظم بوده.درثانی به نظرمن کارش تواین دوره ازشعرواقعاًهیچ ارزشی نداشته.چون اولاًشعرکشف شده ودیگه نمی شه این سخنان باوزن وقافیه روبه جای شعربه مردم غالب کرددرثانی ازاین سخنان آهنگین وبه نظم درآورده ازگذشتگان مون یه اندازه ی کافی به یادگارمونده که دیگه رودستش هم می تونیم بگیم نمی شه بلندشد.مثل سعدی،فردوسی و...
پس اگه ازمن بپرسین شهریارچه کارمفیدی درطول عمرش انجام داده وچه چیزی روبرای نسل های بعدش به یادگارگذاشته من می گم هیچی.

alixxx2005
اعضا
1 May 2007 14:20 - #

Gipsy Girl
ستاره جان خیلی ممنون ازاین که نظرباارزشت روبرامون نوشتی
دست گلت دردنکنه

alixxx2005
اعضا
1 May 2007 14:26 - # | ویرایش بوسیله: alixxx2005

Quoting: sineh80-parast

خواهش می کنم
دست تو درد نکه با این اتخاب موضوع ناب ایرانی

درسته.مابایدبیشترازهرچیزبرای شعرخودمون ارزش قائل بشیم چون فقط اونه که برای مانوشته شده وبرای ماوجودداره.
بازم ممنون

Quoting: sineh80_parast
می خواستی دهن سرویس کنی می گفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خندم می گیره به سامان میگه «حالا ولش کن..........»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه منظورتون منم بایدبگم که دهن من خیلی وقته که سرویس شده.دیگه نیازی به زحمت دوستان نیست.

alixxx2005
اعضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.