| پیام |
نویسنده |
بابا آرتا شرمنده عزیزم..گفتیم سرت شلوغه دیگه مزاحمت نشیم...غریبه چیه بابا ..نفس بیدی تو..دلخور نشو از این به بعد هر کاری داشتیم بهت میگیم خوبه ؟
|
ehlam
اعضا
|
|
|
من خوشحال ميشم اگه كاري از دستم بر بياد براتون انجام بدم
دوستان آويزوني من همه برام عزيز هستن
تو و الهه كه جاي خود دارين و يكي رو تخم اين چشمم يكي هم رو تخم اون چشمم گذاشتمتون
به هر حال اگر من در دسترس نبودم شهباز يك سري از مشكلاتتون رو مي تونه حل كنه (داداش به اين مي گن) راستي هواش رو داشته باشين خيلي پسر آقاييه من كه خيلي دوسش دارم
با محبت تر از شهباز هيچ پسري نديدم
به هر حال من در خدمتم
|
aloneman
اعضا
|
Quoting: aloneman تو و الهه كه جاي خود دارين و يكي رو تخم اين چشمم يكي هم رو تخم اون چشمم گذاشتمتون
قربونت ما هم شما رو گذاشتیم رو سرمون هم شما رو هم شهبازو چشم هر موردی بود اول با شما درمیون می ذاریم
Quoting: aloneman اگر من در دسترس نبودم شهباز يك سري از مشكلاتتون رو مي تونه حل كنه (داداش به اين مي گن) راستي هواش رو داشته باشين خيلي پسر آقاييه من كه خيلي دوسش دارم
با محبت تر از شهباز هيچ پسري نديدم
واقعا راست گفتی اینو این داداش شهباز ما به قوله الی شهباز داداشی گله همین قدر که واسه الهام وقت گذاشت و این همه کمک کرد بهمون خودش کلیه عجب داداشی داریم ما خوش به حالمون واقعا
|
elahe_prance
اعضا
|
شهباز خان سلام ....................
دادا شرمنده..............................................اما این اواتوره ..بجون حسین بهت نمیاد.....عوضش کن بابا.....................ببخشیدا..
|
hosseinloveyou
اعضا
|
Quoting: aloneman دوستان آويزوني من همه برام عزيز هستن
قربونت بشم
Quoting: aloneman تو و الهه كه جاي خود دارين و يكي رو تخم اين چشمم يكي هم رو تخم اون چشمم گذاشتمتون
پس من و کجا میزاری نکنههههه
Quoting: aloneman به هر حال اگر من در دسترس نبودم شهباز يك سري از مشكلاتتون رو مي تونه حل كنه (داداش به اين مي گن)
قربونت عزیزم
Quoting: aloneman راستي هواش رو داشته باشين خيلي پسر آقاييه من كه خيلي دوسش دارم
Quoting: aloneman با محبت تر از شهباز هيچ پسري نديدم
ممنونم عزیزم لطف داری شما
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
|
|
Quoting: elahe_prance قربونت ما هم شما رو گذاشتیم رو سرمون هم شما رو هم شهبازو
Quoting: elahe_prance
واقعا راست گفتی اینو این داداش شهباز ما به قوله الی شهباز داداشی گله همین قدر که واسه الهام وقت گذاشت و این همه کمک کرد بهمون خودش کلیه عجب داداشی داریم ما خوش به حالمون واقعا
نگید از این حرفها لپم گل میوفته
من که کاری نکردم وظیفم بودش عزیزم خوش به حال من هستش که شما ها رو دارم الهام و الهه و آرتا .......
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
Quoting: hosseinloveyou شهباز خان سلام ....................
دادا شرمنده..............................................اما این اواتوره ..بجون حسین بهت نمیاد.....عوضش کن بابا.....................ببخشیدا..
سلام عزیزم
راست می گی ؟
باشه عوضش می کنم خواهش میکنم ممنونم که اطلاع دادی به هم
داداش شهی ضایع شد
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
زيبا جززب رمنتيک مهيج سكسي لتيف ينها خصوصييته داستانت بود پينده باشي ageh matne farsim khob nist sorry az tarjome estefadeh kardam
|
pady
اعضا
|
hosseinloveyou چرا عزیز ؟ قشنگه که شاید چون جدیده هنوز بهش عادت نداری
Quoting: shahbaz_king_star پس من و کجا میزاری نکنههههه
شهباز خدا بگم چی کارت نکنه با این شکلکات اینقدر می خندم با اینا خیلی بعضیاشون خوخشگلن قربونه لطفت هم تو هم بابا آرتای خودمون
pady
مرسی عزیز اشکالی نداره متوجه منظورت شدم مرسی خودتون گلید
|
elahe_prance
اعضا
|
|
|
نمی خوای شروع کنی به نوشتن؟
باز ... ای الهه ناز ... با دل من بساااااز
شهباز جان تو كه ته تغاري هستي هميشه رو كول مي زارمت
|