"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / ساعت هشت و نیم
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
پیام نویسنده
20 May 2007 00:11 - #

بابا آرتا شرمنده عزیزم..گفتیم سرت شلوغه دیگه مزاحمت نشیم...غریبه چیه بابا ..نفس بیدی تو..دلخور نشو از این به بعد هر کاری داشتیم بهت میگیم خوبه ؟

ehlam
اعضا
20 May 2007 10:34 - #

من خوشحال ميشم اگه كاري از دستم بر بياد براتون انجام بدم
دوستان آويزوني من همه برام عزيز هستن
تو و الهه كه جاي خود دارين و يكي رو تخم اين چشمم يكي هم رو تخم اون چشمم گذاشتمتون
به هر حال اگر من در دسترس نبودم شهباز يك سري از مشكلاتتون رو مي تونه حل كنه (داداش به اين مي گن) راستي هواش رو داشته باشين خيلي پسر آقاييه من كه خيلي دوسش دارم
با محبت تر از شهباز هيچ پسري نديدم
به هر حال من در خدمتم

aloneman
اعضا
20 May 2007 13:12 - #

Quoting: aloneman
تو و الهه كه جاي خود دارين و يكي رو تخم اين چشمم يكي هم رو تخم اون چشمم گذاشتمتون

قربونت ما هم شما رو گذاشتیم رو سرمون هم شما رو هم شهبازو چشم هر موردی بود اول با شما درمیون می ذاریم
اگر من در دسترس نبودم شهباز يك سري از مشكلاتتون رو مي تونه حل كنه (داداش به اين مي گن) راستي هواش رو داشته باشين خيلي پسر آقاييه من كه خيلي دوسش دارم

واقعا راست گفتی اینو این داداش شهباز ما به قوله الی شهباز داداشی گله همین قدر که واسه الهام وقت گذاشت و این همه کمک کرد بهمون خودش کلیه عجب داداشی داریم ما خوش به حالمون واقعا

elahe_prance
اعضا
20 May 2007 14:35 - #

شهباز خان سلام ....................
دادا شرمنده..............................................اما این اواتوره ..بجون حسین بهت نمیاد.....عوضش کن بابا.....................ببخشیدا..

hosseinloveyou
اعضا
20 May 2007 14:43 - #

دوستان آويزوني من همه برام عزيز هستن

قربونت بشم

پس من و کجا میزاری نکنههههه

به هر حال اگر من در دسترس نبودم شهباز يك سري از مشكلاتتون رو مي تونه حل كنه (داداش به اين مي گن)

قربونت عزیزم
راستي هواش رو داشته باشين خيلي پسر آقاييه من كه خيلي دوسش دارم

ممنونم عزیزم لطف داری شما

shahbaz_king_star
اعضا
20 May 2007 14:48 - #

Quoting: elahe_prance
قربونت ما هم شما رو گذاشتیم رو سرمون هم شما رو هم شهبازو

Quoting: elahe_prance

واقعا راست گفتی اینو این داداش شهباز ما به قوله الی شهباز داداشی گله همین قدر که واسه الهام وقت گذاشت و این همه کمک کرد بهمون خودش کلیه عجب داداشی داریم ما خوش به حالمون واقعا

نگید از این حرفها لپم گل میوفته
من که کاری نکردم وظیفم بودش عزیزم خوش به حال من هستش که شما ها رو دارم الهام و الهه و آرتا .......

shahbaz_king_star
اعضا
20 May 2007 14:53 - #

Quoting: hosseinloveyou
شهباز خان سلام ....................
دادا شرمنده..............................................اما این اواتوره ..بجون حسین بهت نمیاد.....عوضش کن بابا.....................ببخشیدا..

سلام عزیزم
راست می گی ؟
باشه عوضش می کنم خواهش میکنم ممنونم که اطلاع دادی به هم

داداش شهی ضایع شد

shahbaz_king_star
اعضا
20 May 2007 14:58 - #

زيبا جززب رمنتيک مهيج سكسي لتيف ينها خصوصييته داستانت بود پينده باشي ageh matne farsim khob nist sorry az tarjome estefadeh kardam

pady
اعضا
20 May 2007 18:47 - #

hosseinloveyou چرا عزیز ؟ قشنگه که شاید چون جدیده هنوز بهش عادت نداری
Quoting: shahbaz_king_star
پس من و کجا میزاری نکنههههه

شهباز خدا بگم چی کارت نکنه با این شکلکات اینقدر می خندم با اینا خیلی بعضیاشون خوخشگلن قربونه لطفت هم تو هم بابا آرتای خودمون
pady
مرسی عزیز اشکالی نداره متوجه منظورت شدم مرسی خودتون گلید

elahe_prance
اعضا
20 May 2007 19:02 - #

نمی خوای شروع کنی به نوشتن؟
باز ... ای الهه ناز ... با دل من بساااااز
شهباز جان تو كه ته تغاري هستي هميشه رو كول مي زارمت

aloneman
اعضا
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.