| پیام |
نویسنده |
Beny_wax بهههههه آواتوره جدید مبارک عزیزم..خوشگله ها...ما که همچنان نمی تونیم آوارتور دار بشیم ...مرسی هوای خونه الهه رو داشتی آره باز رفته پارتی ..ایول خوب ادای خودشو درآوردی
aloneman بابا آرتا با این حواسه الهه اصلا تعجبی نداره در اتاقش رو باز بذاره ...اینجا که استیجاریه..خیلی خندیدم این ماجرای ازدواج رو خوندمااا...چقدرم به من و الهه میاد !!!!!
farshid2007 خوش اومدی
jojo_e_bad خوش اومدی انگار اشتباهی شده آره ..حداقل کاملتر می گفتیش
|
ehlam
اعضا
|
|
|
سلام خانومی.................
نمی دونم از چه کلماتی استفاده کنم..تا بتونم میزان ارادتم رو خدمتتون بیان کنم.......حقیقتا بودن دوتا دسته گل تو این سایت اونهم دو خواهر باعث انبساط خاطرم شدش....ممنونم..........
نمی دونم چرا امار دسته گلایی مثل شما عزیزا تو این سایت کم شده..............
اما قشنگا شماها دوستدار خیلی زیاد دارید.....اونارو تنها نذارید یه وقتی..........................
موفق باشید وپیروز........................
|
hosseinloveyou
اعضا
|
18 May 2007 23:27 - # | ویرایش بوسیله: shahbaz_king_star
elahe_prance
ehlam
aloneman
farjam moradi
و.....
سلام بچه ها خوبید همگی ؟
کم پیدایید چی شده همه با هم رفتید پارتی ؟ منم ببرید دیگه
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
Quoting: ehlam بهههههه آواتوره جدید مبارک عزیزم..خوشگله ها...
قابل نداره عزیزم بکنم (از ریشه کندن میاد هااا سوء تفاهم نشه!!!)
Quoting: ehlam ما که همچنان نمی تونیم آوارتور دار بشیم
مشکلت رو حل میکنم عزیزم نگران نباش هم مشکل آواتور هم مشکل فیلتر شکن (توضیحات بیشتر رو بعدا" بهت میگم)
Quoting: ehlam مرسی هوای خونه الهه رو داشتی
خواهش میشه...
Quoting: ehlam آره باز رفته پارتی ..
الهــــــــــه تنها تنها یه ندا میدادی ما هم میومدیم دیگه حالا با کی رفتی با عشقت؟ این
|
Beny_wax
اعضا
|
آرتا بیا دخترت داره اغفال میشه
الان چند روزه الهه جوون نیستش زود بیا تا اغفال نشده
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
|
|
سلام به همگییییییی هم به دوستای قدیمی هم به دوستای جدید
farshid2007 ممنونم از شما لطف داری
jojo_e_bad هر دو خوش اومدین
Beny_wax سلاااااااام چطوری موسی جان ای بابا پارتی نبودم که آویزون شده بودم نمره بگیرم بالاخره موفق شدم مخشو زدم 2 نمره بهم بده...نامردا درسم می خوونی باز نمرتو نمی دن می بینی تروخدا ؟!!!! همین کارا رو می کنن آدم میره پارتی دیگه این دفعه خبر میدم دسته جمعی بریم
سلام به بابا آرتای عزیزه تازه داماده not alone چطوری ؟ عروس خانوم خوبه ایشالا ؟ از طرف ما ببوسش در اتاقمو باز میذارم مهمونا بیان دیگه نمیشه بستش که قربانت لطف داری پس این بابا بزرگه ما انگلیس بوده خیلی خوبه آفرین واسه همینه من بور شدم نه ؟
الی من اصلا پارتی میرم ؟!!! صبح تا شب دنباله یه نمره حلالم
hosseinloveyou سلام عزیز ممنون از لطف شما شرمنده کردین من که الان آب میشم میرم تو زمین دسته گل شما دوستایی هستید که واسه ما وقت می ذارید بازم ممنونم (یکی به من یه لیوان آب قند بده )
shahbaz_king_star سلام شهباز جان چطوری ؟ چه خبر ؟ قربانت ، هستم در خدمتت پارتی بدونه شما که صفا نداره عزیز راستی شهباز جان شنیدم قراره تاپیک الی رو فهرست بندی کنی دستت درد نکنه خیلی گلی حتما دفعه بعد میبرمت پارتی
موسی جدی مشکله فیلتر شکنه ما رو حل می کنی ؟ واااای یعنی میشه ما مثل آدمیزاد بیایم تو سایت ؟ به امید اون روز دمت گرم کارشناسه کار درست
آخی قربونه این عشقم برم همشم تعظیم می کنه اینقدر اینجوری تعظیم می کنم به یادش
ممنون از همتون بچه ها یه بخشی از خاطرمو نوشتم یه کمی بیشتر بشه واستون می ذارمش
|
elahe_prance
اعضا
|
elahe_prance
سلام الهه جوونم خوبی عزیزم قربونت عزیزم
پس رفتی دنبال نمره حلال مبارکت باشه عزیزم اما به جای اینکه همش بری پارتی یکم درس بخون تا دتبال نمره نباشی گلم
آره عزیزم دارم براش فهرستشو در میارم خواهش میکنم عزیزم کاری نمیکنم که
مرسی عزیززززززززم که من و با خودت میبری
اینم فقط به خاطر الهه جوونم و الهام جوونم
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
Quoting: shahbaz_king_star
elahe_prance
ehlam
aloneman
farjam moradi
و.....
سلام بچه ها خوبید همگی ؟
سلام بر آقا شهباز گل سلام به همه دوستان
شکلک جدید مبارک
|
farjam moradi
اعضا
|
farjam moradi
سلام حاجی دست رو دلم نذار اومدم آواتورم عوش کنم بعد اون قبلی پاکش کردم دیگه نتونستم آواتور بذارم عکس آپلود نکرد ختی همون آواتور قبلی خودم و هم نذاشت بذارم دیگه رفتم از آواتور های خود سایت استفاده کرم الان دلم خون هستش
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
|
|
الهه شما مشکل فیلتر شکن داشتین به من نمی گفتین؟
الان دیدم خیلی هم دلخور شدم
من اینجا غریبه دیگه آره؟
یکی تون به آی دی من پی ام بده براتون دو تا نرم افزار بفرستم تا ابد باهاش فیض ببرین
البته اگه غریبه نیستم
اما از دستتون دلخورم
نداشتیم
|
aloneman
اعضا
|