| پیام |
نویسنده |
سلام
اقای ali9000
میدانی پسرها هم با چند نفرند و میگوید می خواهیم یک نفر را که مناسب هست انتخاب کنیم و به همه آنها میگوییم که فقط با تو هستیم
بعد وقتی خواستند ازدواج کنند دنبال یک آفتاب نخوردش میگردیم و به دوست دخترامون میگیم تو که با ما دوست بودی معلوم نیست با چند نفر دیگر دوستی اگر هم سکس داشته باشیم که بدتر
دختری بوده که دل من را بشکونه نمیگم نبوده
ولی شاید هم من دل کسی را شکوندم که کسی دل من را شکونده
با هر دستی که بدی با همون دست هم پس میگیری
هر بلایی که سر آدم پیش بیاد مقصر خودش است نه کسی دیگر
|
ali13592020
اعضا
|
|
|
سلام ارام جان-من یک شبه همه تاپیک شما رو خوندم.می خواستم بهت بگم این شرایط این ادمها این حسرتها و... رو منم داشتم و دارم ...واسه همین خیلی دوست دارم اگه بتونم کمکت کنم چون من نمیخوام مثل من بعد ها افسوس بخوری...
برام پی ام بده:jir_jirak_saket
خواهر بزرگ!
|
jirjirak_saket
اعضا
|
سلام آرام جان
من هم کاملا با آقای ali13592020 موافقم.آرام جان، من به خاطر حرفهای علی 900 که مطمئنا روح خسته ورنجیده شما رو آزرده تر کرد معذرت میخوام.خواهش میکنم ناراحت نشو.خواهش میکنم.
|
empire57
اعضا
|
سلام
آرام جان کجایی
بیا منتظر هستیم
|
ali13592020
اعضا
|
متاسفانه در اين مملكت روابط جنسي و مسائل مربوط به اون نه تنها خوب بررسي نميشه بلكه سركوب هم ميشه اما بنظر من اينم يك نيازه درست مثل نياز به غذا خوردن
يكي دوست داره 10 وعده بخوره يكييم دوست داره رژيم بگيره من نميدونم چرا ما هيچوقت اينو نميفهميم
|
mehran_666_joon
اعضا
|
|
|
مهران جان
درست هم است سکس نیازه ولی مقدارش هم دست خود آدم است و کسی هم نمیتواند مقدارش را به تو بگوید ولی متاسفانه بعضی ها زیاده روی میکنند
بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکتید
|
ali13592020
اعضا
|
آرام پس کجایی
|
ali13592020
اعضا
|
ارام منتظریم
|