| پیام |
نویسنده |
7 Jun 2007 15:15 - # | ویرایش بوسیله: b_newversion
|
b_newversion
اعضا
|
|
|
Quoting: alirerza جواب سوال که کردی دیدی
از صدف ؟
اره .. چطور مگه ؟
میگم خووب تجزیه تحلیل میکنیااااااااااا
راسیت جواب منو دادی ؟ گفتم چند وقته ازدواج کردی .؟؟
اقا یک خبر خیلی خیلی خیلی مهم جمع شین تا بگم دیگه :
من فردا اولین امتحانمه ساعت 8 صبح .. جان دووست دختراو دووست پسرا و زنا و شووراتوون بشینین برا من ریشو ابرو مو و گیس و این جوور چیزا گرو بذارین .. بد جوور مثه خر تو گل موندم .. هیچی حالیم نیست .. 400 صفحه است شوخی نیستشااااااا 4 واحده .. هیچکسم ندارم که به امید اون برم .. فقط اون پسره که بتون گفتم آویزوونه من شده یه مدته .. اونم چون من بش رو ندادم مطمئنن نمیرسوونه .. خلاصه که ما امیدمون بعد از خدا به شماست .. اون دروازه فولاداتونو جمع کنین و دسته جمعی برام دعا کنین تازه شنبه هم باز امتحان دارمااااا
بهناز جوووووووون
|
b_newversion
اعضا
|
Quoting: b_newversion من فردا اولین امتحانمه ساعت 8 صبح .. جان دووست دختراو دووست پسرا و زنا و شووراتوون بشینین برا من ریشو ابرو مو و گیس و این جوور چیزا گرو بذارین .. بد جوور مثه خر تو گل موندم .. هیچی حالیم نیست .. 400 صفحه است شوخی نیستشااااااا 4 واحده .. هیچکسم ندارم که به امید اون برم .. فقط اون پسره که بتون گفتم آویزوونه من شده یه مدته .. اونم چون من بش رو ندادم مطمئنن نمیرسوونه .. خلاصه که ما امیدمون بعد از خدا به شماست .. اون دروازه فولاداتونو جمع کنین و دسته جمعی برام دعا کنین
انشاالله به حول و قوه ی الهی امنحانارو بترکونی تقلب یادت نره تا میتونی از فرصت ها استفاده کن
Quoting: b_newversion تازه شنبه هم باز امتحان دارمااااا
پس این هفته همش امتحان داری آررررررره؟؟؟آخیییی!!!
من همین جا اعلام میکنم به خاطره امتحانای بهناز جووون از نشستن روی صندلی داخ انصراف میدم تا به درساش برسه نشینه واسه من سوال طرح کنه!!! (ببینید من چقدر خوبم یاد بگیرید!)
|
Beny_wax
اعضا
|
Quoting: Beny_wax انشاالله به حول و قوه ی الهی امنحانارو بترکونی تقلب یادت نره تا میتونی از فرصت ها استفاده کن
بهناز جوون با تقلب زنده است
Quoting: Beny_wax پس این هفته همش امتحان داری آررررررره؟؟؟آخیییی!!!
كلي امتحان تا آخر خرداد دارم كجاست داداش آرينم كه برام ريشاشو بلند كنه ؟ بعد گرو بذاره پيش خدا ؟
Quoting: Beny_wax من همین جا اعلام میکنم به خاطره امتحانای بهناز جووون از نشستن روی صندلی داخ انصراف میدم تا به درساش برسه نشینه واسه من سوال طرح کنه!!! (ببینید من چقدر خوبم یاد بگیرید
جوابتو دادم تو تاپيك استشهاد
|
b_newversion
اعضا
|
|
b_newversion
اعضا
|
|
|
Quoting: b_newversion ميگما خدا نصيب بنده خووبش بكنه اميدي رو كه از لحاظ روحي ارضا نشده باشه
هیییییییییییییییی
Quoting: b_newversion ايول اميد حشري چي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ميريم كه داشته باشيم تيكه پاره شدن سيمارو توسط اميد خان جووجه ...
Quoting: b_newversion سروش بيا هم پشتش از فولاده هم اونجاش خدا به داد خانوم خانوما برسه سروش يه چيزي ميدونست كه بت گفت دروازه فولاد مباركه
Quoting: b_newversion خداييش خيلي ريسك بزرگي بووده .. چه دل و جرئتيييييي .. هنوزم انقدر شجاع هستي ؟
عاقلان دانند
|
omid_a
اعضا
|
بچه ها یه تاپیک خیلی باحال هست به اسم بیائید دوستانمان را توصیف کنیم . توی گفتگوی آزاد
آدرسش هم اینه :
http://www.avizoon.com/forum/1_16370_439.html
لیلی نازه در یه اقدام به جا منو بعد از صندلی داغ گذاشته روی صندلی این تاپیک که فکر می کنم خیلی زمان خوبی بود . بیایین اونجا منو توصیف کنید . انتقاد نظر هرچیزی . منتظرتونم
|
omid_a
اعضا
|
Quoting: b_newversion راسیت جواب منو دادی ؟؟؟
آره جواب دادم همون جائی که بحث تفنگ پر وخالی شده؟؟
عزیزم با دقت بخون
برای فردا هم اینطدری خوندی اسمه درست چه هست
|
alirerza
اعضا
|
Quoting: omid_a دخترم مرسی از نظرات کاملت
خواهش میکنم بابایی وظیفه بید
|
nika
اعضا
|