"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / خاطرات سكسي وبلاگ تعطيل شده آريا جمشيدي + خاطرات واقعي اميد . از بچگي تا حالا (( از صفحه 193 شروع کنید ))
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 362 . 363 . >>
پیام نویسنده
7 Jun 2007 15:15 - # | ویرایش بوسیله: b_newversion

b_newversion
اعضا
7 Jun 2007 15:17 - #

Quoting: alirerza
جواب سوال که کردی دیدی

از صدف ؟
اره .. چطور مگه ؟
میگم خووب تجزیه تحلیل میکنیااااااااااا
راسیت جواب منو دادی ؟ گفتم چند وقته ازدواج کردی .؟؟

اقا یک خبر خیلی خیلی خیلی مهم جمع شین تا بگم دیگه :
من فردا اولین امتحانمه ساعت 8 صبح .. جان دووست دختراو دووست پسرا و زنا و شووراتوون بشینین برا من ریشو ابرو مو و گیس و این جوور چیزا گرو بذارین .. بد جوور مثه خر تو گل موندم .. هیچی حالیم نیست .. 400 صفحه است شوخی نیستشااااااا 4 واحده .. هیچکسم ندارم که به امید اون برم .. فقط اون پسره که بتون گفتم آویزوونه من شده یه مدته .. اونم چون من بش رو ندادم مطمئنن نمیرسوونه .. خلاصه که ما امیدمون بعد از خدا به شماست .. اون دروازه فولاداتونو جمع کنین و دسته جمعی برام دعا کنین تازه شنبه هم باز امتحان دارمااااا

بهناز جوووووووون

b_newversion
اعضا
7 Jun 2007 16:12 - #

Quoting: b_newversion
من فردا اولین امتحانمه ساعت 8 صبح .. جان دووست دختراو دووست پسرا و زنا و شووراتوون بشینین برا من ریشو ابرو مو و گیس و این جوور چیزا گرو بذارین .. بد جوور مثه خر تو گل موندم .. هیچی حالیم نیست .. 400 صفحه است شوخی نیستشااااااا 4 واحده .. هیچکسم ندارم که به امید اون برم .. فقط اون پسره که بتون گفتم آویزوونه من شده یه مدته .. اونم چون من بش رو ندادم مطمئنن نمیرسوونه .. خلاصه که ما امیدمون بعد از خدا به شماست .. اون دروازه فولاداتونو جمع کنین و دسته جمعی برام دعا کنین

انشاالله به حول و قوه ی الهی امنحانارو بترکونی تقلب یادت نره تا میتونی از فرصت ها استفاده کن

تازه شنبه هم باز امتحان دارمااااا

پس این هفته همش امتحان داری آررررررره؟؟؟آخیییی!!!

من همین جا اعلام میکنم به خاطره امتحانای بهناز جووون از نشستن روی صندلی داخ انصراف میدم تا به درساش برسه نشینه واسه من سوال طرح کنه!!! (ببینید من چقدر خوبم یاد بگیرید!)

Beny_wax
اعضا
7 Jun 2007 17:24 - #

Quoting: Beny_wax
انشاالله به حول و قوه ی الهی امنحانارو بترکونی تقلب یادت نره تا میتونی از فرصت ها استفاده کن

بهناز جوون با تقلب زنده است

پس این هفته همش امتحان داری آررررررره؟؟؟آخیییی!!!

كلي امتحان تا آخر خرداد دارم كجاست داداش آرينم كه برام ريشاشو بلند كنه ؟ بعد گرو بذاره پيش خدا ؟

من همین جا اعلام میکنم به خاطره امتحانای بهناز جووون از نشستن روی صندلی داخ انصراف میدم تا به درساش برسه نشینه واسه من سوال طرح کنه!!! (ببینید من چقدر خوبم یاد بگیرید

جوابتو دادم تو تاپيك استشهاد

b_newversion
اعضا
7 Jun 2007 19:56 - #

b_newversion
اعضا
7 Jun 2007 21:09 - #

ميگما خدا نصيب بنده خووبش بكنه اميدي رو كه از لحاظ روحي ارضا نشده باشه

هیییییییییییییییی
ايول اميد حشري چي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ميريم كه داشته باشيم تيكه پاره شدن سيمارو توسط اميد خان جووجه ...

سروش بيا هم پشتش از فولاده هم اونجاش خدا به داد خانوم خانوما برسه سروش يه چيزي ميدونست كه بت گفت دروازه فولاد مباركه

خداييش خيلي ريسك بزرگي بووده .. چه دل و جرئتيييييي .. هنوزم انقدر شجاع هستي ؟

عاقلان دانند

omid_a
اعضا
7 Jun 2007 21:49 - #

بچه ها یه تاپیک خیلی باحال هست به اسم بیائید دوستانمان را توصیف کنیم . توی گفتگوی آزاد
آدرسش هم اینه :
http://www.avizoon.com/forum/1_16370_439.html
لیلی نازه در یه اقدام به جا منو بعد از صندلی داغ گذاشته روی صندلی این تاپیک که فکر می کنم خیلی زمان خوبی بود . بیایین اونجا منو توصیف کنید . انتقاد نظر هرچیزی . منتظرتونم

omid_a
اعضا
7 Jun 2007 22:46 - #

راسیت جواب منو دادی ؟؟؟

آره جواب دادم همون جائی که بحث تفنگ پر وخالی شده؟؟
عزیزم با دقت بخون
برای فردا هم اینطدری خوندی اسمه درست چه هست

alirerza
اعضا
8 Jun 2007 00:08 - #

Quoting: omid_a
دخترم مرسی از نظرات کاملت

خواهش میکنم بابایی وظیفه بید

nika
اعضا
8 Jun 2007 00:11 - #

Quoting: negah

مامان نیکا؟

منم پسر گم شدت منو یادت میاد ؟؟؟

به علت بی معرفتی اعمال شده تا اطلاع ثانوی باهات قهرم

nika
اعضا
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 362 . 363 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.