Location via proxy:   [ UP ]
[Manage cookies]    No cookies    No scripts    No ads    No referrer    Show this form
"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / عکس سکسی و مطالب جالب / فکر میکنی این دختره چرا خودکشی کرده؟!!!!!!
<< . 1 . 2 .
پیام نویسنده
12 May 2007 21:51 - #

xalix
ببین اینایی که گفتی کوچکترین حق ما دخترا است ولی اینکه جنازه یه دختر توسط شما مورد تمسخر قرار گرفته بدون اینکه از دلیل مرگ اون با اطلاع باشید باعث تاسف است

les22
اعضا
12 May 2007 23:07 - #

Quoting: les22
ببین اینایی که گفتی کوچکترین حق ما دخترا است ولی اینکه جنازه یه دختر توسط شما مورد تمسخر قرار گرفته بدون اینکه از دلیل مرگ اون با اطلاع باشید باعث تاسف است

در ابتدا بگم که جنازه چه پسر باشد چه دختر تفاوتی ندارد و تمسخر ان شایسته نیست بعد هم ببینید اینجا بحث حقه خانومها نبود که اینا کوچکترینشه یا بزرگ ترینش بحثه این بود که چرا شما برایه دخترایه ایرانی متاسفی؟؟؟؟؟؟ چون ما یه عکس رو مسخره کردیم؟؟؟؟؟؟چون دو نفر با عکس یه جنازه شوخی کردن شما برایه کل دخترهایه ایرانی متاسفی؟؟؟

xalix
اعضا
13 May 2007 08:16 - # | ویرایش بوسیله: les22

xalix
برای ایم متاسفم که بدون اینکه بدونید چی شده یه دختر هم وطنو که باید براش متاسف باشید
چون هم وطنته باید ما مثل ناموستون باشیم اما شما دارید واسه خودتون میبریدو می دوزید هر کی یه طوری مسخرش میکنه بجای تاسف بخاطر این متاسفم که ژسرای ایرانی رو دخترای هم وطنشون تعصب ندارن حالا از اونا گذشته این که چیزی نیست بعضی ها تو همین سایت رو خواهر مادر و زنشونم تعصب ندارن واسه این متاسفم واسه این متاسفم که ما رو تو خیابان میگیرن بخاطر اینکه لباسمون که یه خرده مانتو شاید کوتاه باشه یا خرده موهامون پیدا باشه به عنوان یه مجرم میگیرمون بدترین رفتارا بهمون می کنن خیلی تاسفا است که اگه بخام بگم چندیم کتاب میشه البته اینا دلیلی به مرگ اون دختر نداشت اما میخاستی بدونی چرا واسه دخترای ایران متاسفم متاسفم که دخترا خودشون رو گم کردن خودشون نمی شناسن اگه واسه ازدواج فکر می کنن هر چی سکه بیشتر مهریه شون باشه خوشبخترن و....

les22
اعضا
14 May 2007 21:26 - # | ویرایش بوسیله: xalix

باید ما مثل ناموستون باشیم

باید همه نسبط به هم تعصب داشته باشیم یه طرفه نمیشه.
پسرای ایرانی رو دخترای هم وطنشون تعصب ندارن

دخترا دارن؟؟(مگه عصره برابری زن و مرد نیست؟؟)
بعضی ها تو همین سایت رو خواهر مادر و زنشونم تعصب ندارن

جدی نگیرید بیشترشون دروغ میگن.
ما رو تو خیابان میگیرن بخاطر اینکه لباسمون که یه خرده مانتو شاید کوتاه باشه یا خرده موهامون پیدا باشه به عنوان یه مجرم میگیرمون بدترین رفتارا بهمون می کنن

اخ اخ امروز چه بگیر بگیری تو تجریش بود فقط هم دخترانه جوان رو میگرفتند با خودم گفتم هر پلیسی در هر پستی و هر درجه ای از راهنمایی رانندگی گرفته تا اگاهی کار خود را رها کردند و امده اند تا از گله ی سایرین عقب نیفتند و بتوانند دختری برایه کتک زدن,مالوندن,فوحش دادن یا حتی شب خود جور کنند(بسته به این که ان دختر بینوا چه مقدار بی کس و کار یا ترسو باشد)
این حرف رو من ازچند تا اشنایان در کلانتری هم شنیده بودم از خودم نمی گم.

xalix
اعضا
15 May 2007 00:40 - #

آره بابا از کجا معلوم خود کشی کرده ؟ اصلا از کجا معلوم مرده ؟ غم انگیز بود

elahe_prance
اعضا
15 May 2007 00:52 - #

Aslan adat kardim be chert pert nevashtan .
man in akse to ye site havdaes didam tasdof kabikhod chert nevshtit

sadism
اعضا
15 May 2007 01:37 - # | ویرایش بوسیله: les22

Quoting: xalix
باید همه نسبط به هم تعصب داشته باشیم یه طرفه نمیشه.

در صورت که پسرارو دخترا تعصب داشته باشن رابطه دو طرفه پیش میاد
دخترا دارن؟؟(مگه عصره برابری زن و مرد نیست؟؟)

همینطور که گفتم اگه پسرا داشته باشن چون من اینو قبول دارم تو جامعه شمامردها قدرت اجتماعی بیشتر دارن نسبت به ما دخترا
جدی نگیرید بیشترشون دروغ میگن.

همینم که دروغ میگن درباره ناموسشون وفحش می خورن بسته واسه اثبات بی غیرتی اونا
اخ اخ امروز چه بگیر بگیری تو تجریش بود فقط هم دخترانه جوان رو میگرفتند با خودم گفتم هر پلیسی در هر پستی و هر درجه ای از راهنمایی رانندگی گرفته تا اگاهی کار خود را رها کردند و امده اند تا از گله ی سایرین عقب نیفتند و بتوانند دختری برایه کتک زدن,مالوندن,فوحش دادن یا حتی شب خود جور کنند(بسته به این که ان دختر بینوا چه مقدار بی کس و کار یا ترسو باشد)
این حرف رو من ازچند تا اشنایان در کلانتری هم شنیده بودم از خودم نمی گم.

واسه اونم متاسفم امیدوارم که زودتر خود مردم به فکر این بیفتند که کشورشونو از دست اینا نجات بدن نه این که آمریکا یا انگلیس به فکر این باشن چون مطمینا اون هم به فکر ما نیستن به فکر منافع خودشونن

les22
اعضا
15 May 2007 10:04 - #

واقعا باعث تاسفه.
حداقل صورت جنازه رو پاک میکردی، بی وجدان

farjam moradi
اعضا
21 May 2007 05:48 - #

من ميتونم به شما يقين بدم كه اين دختر معصوم خودكشي نكرده بلكه بر اثر سانحه ي رانندگي فوت كرده اينو قبول كنيد در زمن من بيشتر باxalix موافقم تا با les22 با اينكه les دوستمه.
اما به حرفايه xalixبيشتر توجه كن

pepiano
اعضا
<< . 1 . 2 .
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.