| پیام |
نویسنده |
|
aloneman_666
اعضا
|
|
|
Quoting: aloneman_666 فکر میکنی این دختره چرا خودکشی کرده
اینو دیده بودم....دختره از برنامه ماهوارها خسته شده بود؟
|
dariushagha
مدیر
|
9 May 2007 04:13 - # | ویرایش بوسیله: xalix
من فکر کنم یا دمپایی هایه صورتی شو گم کرده بوده یا روژه لبه قرمزش رو (شوخی شوخی با مرده هم شوخی )
|
xalix
اعضا
|
|
jako_jonevar
اعضا
|
این دیگه چه جورشه؟
|
h_125_sex
اعضا
|
|
|
حالا از کجا معلوم شده که خودکشی کرده
هر کسی اطلاعات کامل تری داره بگه
سپاس . عرشیا
|
arshya_baran
اعضا
|
Quoting: arshya_baran حالا از کجا معلوم شده که خودکشی کرده
خودش کشته چون نامزدش زن داشته و طرف کرده بودش.... فکر کنم اوپن شده....
|
dariushagha
مدیر
|
متاسفم برای دخترای ایرانی
|
les22
اعضا
|
با سلام . من فکر می کنم اینکه مرده ها را هم به بازی و شوخی می گیریم کار زشتیه . بی قید ترین مردم دنیا هم برای یک جنازه یا به عبارتی یک انسان مرده حرمت و احترام قائل می شوند ، حتی اگر آدم بدی باشد . من این حرکت را نپسندیدم و قویا" با این تایپیک بی معنا مخالفم . فرض کنید این جنازه ی یکی از نزدیکان خودمان باشد ، آیا باز هم ..... .
متشکرم
|
omid_esf56
اعضا
|
|
|
12 May 2007 21:06 - # | ویرایش بوسیله: xalix
Quoting: les22 متاسفم برای دخترای ایرانی
چرا اونوقت؟؟؟؟؟؟؟
فرض رو بر این می گذاریم که شمایک خانم هستی و میخواهیم از دیده دیگری به موضوع نگاه کنیم:
تا به حال شده فقط به خاطره اینکه خانواده ی شما احساس میکرده تلفنی با یک پسر صحبت کردید شماراکتک بزنند؟؟؟
تا به حال شده که به زوره خانواده مجبور شوید بی ارایش و چادر به سر به خیابان بروید؟؟؟؟
تا به حال شده پدر و برادر هایتان حتی تا در دستشویی شما را تعقیب کنند چه رسد به خیابان؟؟؟؟؟
تا به حال شده پدرتان اجازه ندهد تلفن را پاسخ دهید یا دیر تر از ساعته 7 به خانه بیایید؟؟؟
تا به حال شده فاصله ی روابطه شما با پدرتان انقدر باشد که جرات نکنید به او بگویید من غذا میل ندارم یا مشغوله کاری هستم چند لحظه صبر کنید؟؟؟؟؟؟
تا به حال شده بخواهند شما را به زور به عقد یکی از فامیل در بیاورند و برایه خانواده یتان پرده ی بکارته شما همه ی ابرویشان نزده فامیل باشد و از جانه شما هم با ارزش تر؟؟؟؟؟
تا به حال هایه زیادی برایه برخی از دختران ایرانی وجود داره که اگر من و شما بدانیم شب خوابمان هم نمی برد (بیدار میمونیم و خود ارضایی می کنیم ) چه رسد به اینکه انگشته اتحام را به سویه انها ببریم.
مطمعآ باشید اگر پاسخ شما به بیش از یکی از این سوال ها مثبت بود شما اینجا نبودید
Quoting: dariushagha خودش کشته چون نامزدش زن داشته و طرف کرده بودش.... فکر کنم اوپن شده....
اگه شما درست بگی میشه براخیلی ها متاسف بود(قابله توجه lez22)
|
xalix
اعضا
|