| پیام |
نویسنده |
سکس تو کتابخانه دانشگاه
سلام دوستان من تازگی با این سایت آشنا شدم برای چند سالی هستش که جهت تحصیلات در خارج از کشور (آلمان) به سر میبرم.اینجا از نظر سکس واقعا وضعیت رو به راهه یعنی هر وقت بخوای راحت میتونی سکس داشته باشی.من تو دانشگاه چند وقتی بود که یک دوست دختر هلندی پیدا کرده بودم به اسم میشل .میشل خیلی خوشگل بود بلوند و چشم آبی .ما معمولا همه جا با هم میرفتیم و اکثر مواقع هم با هم درس میخوندیم یه روز تو کتابخونه دانشگاه بودیم که میشل گفتیم سامی تو تا حالا سکس داشتی منم گفتم که تو ایران زیاد فرصت پیش نیومده و... تا اینکه دست میشل رو روی کیر خودم حس کردم میشل دقیقا کنارم نشسته بود وشونه چپش با شونه راست من تماس داشت.میشل یک دامن خیلی کوتاه پاش کرده بود (معمولا هم همین دامن رو میپوشید) من دستمو آروم بردم زیر دامنش . صورتشو نزدیک صورتم آورد گرمای بدنشو به خوبی حس میکردم . دستمو همینطور از روی رونش بالاتر آوردم و رسوندم به کسش. اونم در همین حال مشغول نوازش کیرم بود. گفتم میشل میشه یکم بلند شی.بدون معطلی کمی از جاش بلند شد و همین فرصت خوبی بود که دستم کاملا زیر کونش قرار بگیره . گرماش واقعا برام لذت بخش بود.مشغول مالیدن کونش شدم . به فاصله چند متری از میز ما هم دو سه تا دختر و پسر نشسته بودن که بی اعتنا نسبت به ما مشغول مطالعه بودن. گفتم میشل میشه بریم یه جای خلوتر .(نمیدونم شاید همین حجب و حیای شرقی باعث میشد که اونجا دیگه ادامه ندم) میشل با خواستم موافقت کرد.یه جای دنجی بین قفسه های کتاب پیدا کردم . یک میز بود که روش چندتا کتاب گذاشته بودن. کتاب ها رو با عجله یک کنار گذاشتم و به سرعت میشل تو بغلم گرفتم یک لب جانانه فکر کنم 5 دقیقه این لب طول کشید. میشل واقعا ماهرانه لب میداد و میگرفت. تنم داغ شده بود . بلوزشو از تنش در آوردم و مشغول خوردن سینه هاش شدم . همینجور پایین رفتم تا به کسش رسیدم خیس خیس بود .آه ناله میشل به هوا رفته بود اما میگفت که ادامه بدم.بعد از مدتی برش گردوندم وای چی میدیدم دوتا توپ سفید که از زیر دامش بیرون افتاده بود حسابی خود نمایی میکرد. عجب کونی غیر قابل توصیف بود. دلم میخواست بخورمش . همین کارم کردم . کونشو به دهن گرفتم . چند تا گاز کچولو ازش گرفتم . کیرم حسابی شق شده بود از تو شلوار بیرون آوردمشو لای پاهای میشل وای هنوز وقتی یادم میاد حالم خراب میشه. بعد از دو سه بار عقب و جلو کردن میشل کیرمو نگهداشت و اونو روی سوراخ کسش تنظیم کرد.کیرم خود به خود وارد کسش شد همینطور میرفت جلوتر تمام کیرم بعد از 7 ثانیه داخل کس میشل بود.معطل نکردم شروع کردم به تلمبه زدن .وحشیانه تلمبه میزدم . میشل جملاتی به زبان آلمانی میگفت:ادامه بده آره خوبه بکن منو وای...بعد از 10 دقیقه تلمبه زدن حس کردم داره پاهام سست میشه . و بار آخر آبم تو بهشت میشل ریخته شد.
ببخشین این اولین خاطره من بود که مینوشتم اگه خوشتون اومد نظر بدین تا بقیه خاطره هامو براتون بنویسم.این دانشگاه برای من بهشت سکسه.جای همتون خالی
|
tablo
اعضا
|
|
|
دمت گرم باید غربیها را حسابی گایید تا دیگه از ایرانیها حق
توحش نگیرند.
|
syroos
اعضا
|
Chanta ketab bekon tu kunesh!!!
|
Namrud
اعضا
|
سلام
میخواستم بگم اینقد برای این غربی ها عادیه که تو کتابخونه سکس میکنن مکان عمومی
دیگه اینقدر هم مملکت کیری نیست درسته؟
|
ali_chochol_baz
اعضا
|
بابا تابلو
از اسمت معلومه که چقدر تابلویی
توی کتابخونه اصلا نمیشه نفس کشید
چون به سر و صدا خیلی حساسن
تازه همیشه چند تا مسئول اونجا قدم میزنه
که اگه کسی کمکی خواست بهش بگه
اون وقت تازه میگی آه و ناله اش بالا رفت.!!!
راستی این حجب و حیات منو کشته
|
Small_Sweety
اعضا
|
|
|
راست میگه واقعا که تابلویی
|
golshan
اعضا
|
26 Mar 2007 00:54 - # | ویرایش بوسیله: naserbad
یعنی میشه یه روزی ما تو کتابخونه شهید مطهری دختر ایرونی رو بکنیم؟
|
naserbad
اعضا
|
اگه ميخاي خالي ببندي ببند ولي نه انقدر تابلو . لا اقل بگو تو يكي از كلاسهاي دانشگانون نه تو كتابخونه . بعدم شرط مي بندم تو پاتو از دهتون اونورتر نزاشتي چه به رسه به آلمان
|
asemooni_000
اعضا
|
Quoting: tablo تمام کیرم بعد از 7 ثانیه داخل کس میشل بود
به این میگن بچه درس خون
|
tiiiiigheto
اعضا
|
|
|