| پیام |
نویسنده |
فقط بهناز جوووووووووووووون
|
b_newversion
اعضا
|
|
|
katy((
Glossywitch)
va era
va albate hameeeeee alllliiiiiiii minevisan vali man dastanae in 2 nafaro ziad khoondam va bishtar mishnasameshoon vagarna hame aaallllii minevisan
|
love_4_never
اعضا
|
14 May 2007 11:53 - # | ویرایش بوسیله: shahbaz_king_star
1- آرتا
2-کتایون ( katayooonn)
3-الهام
لبته من داستانهای کتایون GlossyWitch نخوندم از داستا نهای ارا هم یکیشو بیشتر نحوندم
|
shahbaz_king_star
اعضا
|
و من چه گمنامم
|
bararn281
اعضا
|
haami(loverman0071) ham ghashang minevis albate khateratesh sexi nist ama be nazare man
caty(GlossyWith) va haami(loverman0071) ghashang minevisan.i
|
farzad12345
اعضا
|
|
|
behtarin nevisande va bishak marmoooz tarin adame in site ERA bood (bood chon dige dastan neminevise)
|
tanha4ever
اعضا
|
be nazaare man behtarin nevisande ke khanade ro ta umgh majara mibare HAMI hastesh.. na dastanash sexy hast na chizi bale eshghoo neshon mide ma hame teshne eshgh hastim na sex chon aval eshgh hast ke ehsase sex haman dar aghosh keshidano pish mikeshee......
|
nina408
اعضا
|
داستانهای ارا و کیوان(البته همه عزیزان در عرصه سکس و حشریت این مملکت زحمت میکشند)
|
ASAL_BanoOo
اعضا
|
فقط بهناز جوون
|
omid_a
اعضا
|
|
|
farzad12345
nina408
ممنونم از هر دوتون..بازم نینا اینجا هوای منو داشت
و البته فراز خان گل...
به نظر منم کتی بهترین نویسنده این سایت بود..
داستانش طرح مشخصی رو داشت و این که تونسته بود خاطرشو در قالب یه داستان منسجم بیاره از نظر من بینظیر بود..
بقیه میاند از یه روز یا نهایتا یه ماجرا میگند آخرشم کم میارند..الکی یه چیزی مینویسند.... اما داستان کتی تا آخرش در اوج بود...
البته من داستانهای زیادی رو توی این سایت نخوندم .. امیدوارم به دیگر دوستان که زحمت میکشند بی احترامی نکرده باشند..
من منظورم داستان های تکراری صد تا یه غاز بعضیا بود .. نه نویسنده های محترمی که مخاطبان خودشون رو دارند..
|
loverman0071
اعضا
|