Location via proxy:   [ UP ]
[Manage cookies]    No cookies    No scripts    No ads    No referrer    Show this form
"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / به نظر شما تو این سایت بهترین نویسنده ی خاطرات سکسی کیه؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
پیام نویسنده
14 May 2007 07:53 - #

فقط بهناز جوووووووووووووون

b_newversion
اعضا
14 May 2007 10:10 - #

katy((
Glossywitch)
va era
va albate hameeeeee alllliiiiiiii minevisan vali man dastanae in 2 nafaro ziad khoondam va bishtar mishnasameshoon vagarna hame aaallllii minevisan

love_4_never
اعضا
14 May 2007 11:53 - # | ویرایش بوسیله: shahbaz_king_star

1- آرتا
2-کتایون ( katayooonn)
3-الهام

لبته من داستانهای کتایون GlossyWitch نخوندم از داستا نهای ارا هم یکیشو بیشتر نحوندم

shahbaz_king_star
اعضا
14 May 2007 12:21 - #

و من چه گمنامم

bararn281
اعضا
14 May 2007 12:42 - #

haami(loverman0071) ham ghashang minevis albate khateratesh sexi nist ama be nazare man
caty(GlossyWith) va haami(loverman0071) ghashang minevisan.i

farzad12345
اعضا
14 May 2007 14:34 - #

behtarin nevisande va bishak marmoooz tarin adame in site ERA bood (bood chon dige dastan neminevise)

tanha4ever
اعضا
18 May 2007 03:25 - #

be nazaare man behtarin nevisande ke khanade ro ta umgh majara mibare HAMI hastesh.. na dastanash sexy hast na chizi bale eshghoo neshon mide ma hame teshne eshgh hastim na sex chon aval eshgh hast ke ehsase sex haman dar aghosh keshidano pish mikeshee......

nina408
اعضا
18 May 2007 08:22 - #

داستانهای ارا و کیوان(البته همه عزیزان در عرصه سکس و حشریت این مملکت زحمت میکشند)

ASAL_BanoOo
اعضا
18 May 2007 09:47 - #

فقط بهناز جوون

omid_a
اعضا
18 May 2007 13:21 - #

farzad12345
nina408
ممنونم از هر دوتون..بازم نینا اینجا هوای منو داشت
و البته فراز خان گل...
به نظر منم کتی بهترین نویسنده این سایت بود..
داستانش طرح مشخصی رو داشت و این که تونسته بود خاطرشو در قالب یه داستان منسجم بیاره از نظر من بینظیر بود..
بقیه میاند از یه روز یا نهایتا یه ماجرا میگند آخرشم کم میارند..الکی یه چیزی مینویسند.... اما داستان کتی تا آخرش در اوج بود...
البته من داستانهای زیادی رو توی این سایت نخوندم .. امیدوارم به دیگر دوستان که زحمت میکشند بی احترامی نکرده باشند..
من منظورم داستان های تکراری صد تا یه غاز بعضیا بود .. نه نویسنده های محترمی که مخاطبان خودشون رو دارند..

loverman0071
اعضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.