Location via proxy:   [ UP ]
[Manage cookies]    No cookies    No scripts    No ads    No referrer    Show this form
"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / زن لخت من و همکار خرکیر
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
پیام نویسنده
4 Feb 2007 10:04 - #

خيلي با حال بود دمت گرم بازم ادامه بده

iranianpics
اعضا
4 Feb 2007 13:09 - #

بابا طرف عنده غيرته بيا تا ما هم يه حالي بكنيم

meke
اعضا
4 Feb 2007 14:21 - #

فقط یک سوالی داشتم... وقتی اون آقا داشت با نرگس حال میکرد..شما دستی به طاهره خانم نزدی؟؟؟

راستی, بچه ها فحش ندید اینجا....متشکرم.

dariushagha
مدیر
4 Feb 2007 17:36 - #

مرسی از همگی بابت نطراتتون.
در جواب آقای مدیر (daruishagha ) باید بگم نه من به طاهره خانم دست نزدم. اولا سنش زیاده ، فکر کنم بالای 60 باشه و نه قشنگی داره و نه اندام. یعنی حتی اگه لختم بشه کسی طرفش نمیره. دوما محسن بر عکس من خیلی غیرتی و متعصبه و زنش طاهره هم به هیچکس همچین اجازه ای نمیده که بهش دست بزنن ، بر عکس زنم نرگس که محسن خان به همه جای تن و بدنش دست زده و لخت مادرزادش کرده و کس و کونشو گاییده و با پستونای نازش حال کرده و لبا شو بوسیده .
در ضمن میخواستم بگم من از اینکه تو بحثای سکس و جنسی و تو این forum ها بهم فشای بد و ناموسی بدن بدم نمیاد و ناراحت نمیشم.
اگه خلاف قوانینه میتونین برام ایمیل بفرستید .
[email protected]

aram488
اعضا
4 Feb 2007 18:31 - #

Quoting: behnazjoon
چه با حالييييييييييييييييي تو

احتمالا از اونايي كه پول ميدن بياي بهشون فحش و بد بيراه بگي و كتك بزني

s4mi
اعضا
4 Feb 2007 18:36 - #

Quoting: aram488
در ضمن میخواستم بگم من از اینکه تو بحثای سکس و جنسی و تو این forum ها بهم فشای بد و ناموسی بدن بدم نمیاد و ناراحت نمیشم.
اگه خلاف قوانینه میتونین برام ایمیل بفرستید

وا حیرتا

ایشون دیگه آخره روشنفکری و منطقن

ميگم وقت بذار برا بچه ها يه كم فحش جكع كنن وقتي عصباني بودن بيان نثار تو كنن چون مثل اين كه ناراحت نميشي .. ها ؟

KhorshideMarg
اعضا
4 Feb 2007 18:58 - #

ميگم وقت بذار برا بچه ها يه كم فحش جكع كنن وقتي عصباني بودن بيان نثار تو كنن چون مثل اين كه ناراحت نميشي .. ها ؟

آره . چه خوب میشه.

aram488
اعضا
4 Feb 2007 21:06 - #

behnazjoon

بیخیال بهناز بابا...
بکش دستیو .

Niloofari
اعضا
4 Feb 2007 21:46 - #

براي من يه سوال پيش اومد ...ممنون ميشم پاسخ بدهيد : خانوم شما و اون حاج آقا در چه پوزيشني مشغول انجام اون عمل دشمن شكن بودن كه خانوم حاجي هم پشت ماشين نشسته بود ؟ ماشينتون از اين ليمو زين هاي تشريفاتي بود ؟يا مثلا پرايد ؟
سوال بعد اينه كه حاجي كه ماشا ا.ل.ه ...50--60 سالشه از چه چيزي در خوراك و غذا استفاده ميكنه و چه كاري ميكنه كه در اون سن ميتونه 2 بار پشت سر هم و با هيجان ..س..ك...س كنه ؟؟ منتظر پاسخ شما ...

bi or ze
اعضا
4 Feb 2007 21:49 - #

دوست عزيز تو واقعا مثل اينكه مشكل رواني داري خودت بخون توي صفحه دوم اين تايپيك چي گفتي !!! دوبار همون مهملات رو به طور خلاصه يكبار ديگه تكرار كردي!!! به نظر من كه بد نيست اگه به يك روان پزشك مراجعه كني !!!
البته به عقيده من تو اصلا زن نداري و شديدا تو كف هستي .

amirjun2006
اعضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.