"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / اگه مٌردید (بعد از 600سال!!)دوست دارید چه شعری رو سنگ قبرتون بنویسن؟؟؟؟
. 1 . 2 . >>
پیام نویسنده
25 Jun 2007 12:05 - #

سلام اینجا هم مثل بقیه ی تایپبکام سعی داریم هم بچه هارو سرگرم کنیم هم مطلب هنری بگیم!!!! من خودم دوووست دارم رو سنگ قبرم چیزی ننویسن حالا شماها بیایدو بگید چی بنویسن؟؟؟؟؟

ezraiile_khoob
اعضا
25 Jun 2007 14:39 - #

من دلم نمی خواد سنگ قبر داشته باشم

اصلا من دلم نمی خواد تو قبرستون باشم

شاید بخندی

با خودت بگی چه لوس

ولی واقعا من دلم نم یخواد تو قبرستون دفن بشم

بارها به نزدیکانم وصیت کردم

و حتی نوشتم

که وقتی من مردم منو به قبرستون نبرید

مرده شور خونه هم نبرید

من ببرید جایی که هیچ آدمی نباشه

منو تویه دشتی کویری کوهی ....تویه چاله بی اندازید و برید و دیگه هم نیایید دمنبال قبرم

دلم می خواد از جسدم خوار و خواشاک به وجود بیاد

دلم میخواد از جسدم مور و ملخ تغذیه کنند

شاید از جسدم یه نهال درخت تغذیه کنه

و بشه یه جای خوب برای زندگی پرندگان و حیوانات

ولی اصلا دوست ندارم تویه گورستون مدفون بشم

بین آدمهای دیگه

minajan
اعضا
25 Jun 2007 15:05 - #

همونطور که کورش کبیر گفته:وصیت کردم بدنم را بئون کفن به خاک بسپارید تا اجزای بدنم ذره ذره ی خاک ایران را تشکیل دهد(خدا بیامرزتش)
اما آخه چرا نمیخوای که بین مردم دفن شی؟

ezraiile_khoob
اعضا
25 Jun 2007 15:20 - #

Quoting: ezraiile_khoob
اما آخه چرا نمیخوای که بین مردم دفن شی؟

خودم هم درست نمی دونم

ولی همیشه از اینکه گورم بین گور آدمهای دیگه باشه وحشت داشتم

همیشه دلم می خواد جایی دفن بشم که نه هیچ مرده دیگه ای باش و نه هیچ زنده ای از اونجا رد بشه

minajan
اعضا
25 Jun 2007 15:25 - #

اي كه بر اين خاك نظر ميكني ------- قصه همين است سفر ميكني

Yohan
اعضا
25 Jun 2007 15:42 - #

Quoting: Yohan
اي كه بر اين خاك نظر ميكني ------- قصه همين است سفر ميكني

minajan
اعضا
25 Jun 2007 16:53 - #

yohan janجالب بود

ezraiile_khoob
اعضا
25 Jun 2007 17:05 - #

yohan janجالب بود

Yohan
اعضا
25 Jun 2007 17:43 - #

مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
اما من دوست دارم اینجوری خاکم کنن!!!
قبر مرا نيم متر کمتر عميق کنيد تا پنجاه سانت به خدا نزديکتر باشم. بعد از مرگم، انگشت‌هاي مرا به رايگان در اختيار اداره انگشت‌نگاري قرار دهيد. به پزشک قانوني بگوييد روح مرا کالبدشکافي کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک ‌کاري کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب يا گاز از داخل گور اينجانب کيدا ممنوع است. بر قبر من پنجره بگذاريد تا هنگام دلتنگي، گورستان را تماشا کنم. کارت شناسايي مرا لاي کفنم بگذاريد، شايد آنجا هم نياز باشد! مواظب باشيد به تابوت من آگهي تبليغاتي نچسبانند. روي تابوت و کفن من بنويسيد: اين عاقبت کسي است که زگهواره تا گور دانش بجست. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنيد! کساني که زير تابوت مرا مي‌گيرند، بايد هم قد باشند. شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهيد. گواهينامه رانندگيم را به يک آدم مستحق بدهيد، ثواب دارد. در مجلس ختم من گاز اشک‌آور پخش کنيد تا همه به گريه بيفتند. از اينکه نمي‌توانم در مجلس ختم خودم حضوريابم قبلا پوزش مي‌طلبم. به مرده شوي بگوييد مرا با چوبک بشويد چون به صابون و پودر حساسيت دارم. چون تمام آرزوهايم را به گور مي‌برم، سعي کنيد قبر مرا بزرگ بسازيد که جاي جسدم باشد.

ezraiile_khoob
اعضا
25 Jun 2007 19:51 - #

مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
اما من دوست دارم اینجوری خاکم کنن!!!
قبر مرا نيم متر کمتر عميق کنيد تا پنجاه سانت به خدا نزديکتر باشم. بعد از مرگم، انگشت‌هاي مرا به رايگان در اختيار اداره انگشت‌نگاري قرار دهيد. به پزشک قانوني بگوييد روح مرا کالبدشکافي کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک ‌کاري کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب يا گاز از داخل گور اينجانب کيدا ممنوع است. بر قبر من پنجره بگذاريد تا هنگام دلتنگي، گورستان را تماشا کنم. کارت شناسايي مرا لاي کفنم بگذاريد، شايد آنجا هم نياز باشد! مواظب باشيد به تابوت من آگهي تبليغاتي نچسبانند. روي تابوت و کفن من بنويسيد: اين عاقبت کسي است که زگهواره تا گور دانش بجست. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنيد! کساني که زير تابوت مرا مي‌گيرند، بايد هم قد باشند. شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهيد. گواهينامه رانندگيم را به يک آدم مستحق بدهيد، ثواب دارد. در مجلس ختم من گاز اشک‌آور پخش کنيد تا همه به گريه بيفتند. از اينکه نمي‌توانم در مجلس ختم خودم حضوريابم قبلا پوزش مي‌طلبم. به مرده شوي بگوييد مرا با چوبک بشويد چون به صابون و پودر حساسيت دارم. چون تمام آرزوهايم را به گور مي‌برم، سعي کنيد قبر مرا بزرگ بسازيد که جاي جسدم باشد.

minajan
اعضا
. 1 . 2 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.