| پیام |
نویسنده |
سلام اینجا هم مثل بقیه ی تایپبکام سعی داریم هم بچه هارو سرگرم کنیم هم مطلب هنری بگیم!!!! من خودم دوووست دارم رو سنگ قبرم چیزی ننویسن حالا شماها بیایدو بگید چی بنویسن؟؟؟؟؟
|
ezraiile_khoob
اعضا
|
|
|
من دلم نمی خواد سنگ قبر داشته باشم
اصلا من دلم نمی خواد تو قبرستون باشم
شاید بخندی
با خودت بگی چه لوس
ولی واقعا من دلم نم یخواد تو قبرستون دفن بشم
بارها به نزدیکانم وصیت کردم
و حتی نوشتم
که وقتی من مردم منو به قبرستون نبرید
مرده شور خونه هم نبرید
من ببرید جایی که هیچ آدمی نباشه
منو تویه دشتی کویری کوهی ....تویه چاله بی اندازید و برید و دیگه هم نیایید دمنبال قبرم
دلم می خواد از جسدم خوار و خواشاک به وجود بیاد
دلم میخواد از جسدم مور و ملخ تغذیه کنند
شاید از جسدم یه نهال درخت تغذیه کنه
و بشه یه جای خوب برای زندگی پرندگان و حیوانات
ولی اصلا دوست ندارم تویه گورستون مدفون بشم
بین آدمهای دیگه
|
minajan
اعضا
|
همونطور که کورش کبیر گفته:وصیت کردم بدنم را بئون کفن به خاک بسپارید تا اجزای بدنم ذره ذره ی خاک ایران را تشکیل دهد(خدا بیامرزتش)
اما آخه چرا نمیخوای که بین مردم دفن شی؟
|
ezraiile_khoob
اعضا
|
Quoting: ezraiile_khoob اما آخه چرا نمیخوای که بین مردم دفن شی؟
خودم هم درست نمی دونم
ولی همیشه از اینکه گورم بین گور آدمهای دیگه باشه وحشت داشتم
همیشه دلم می خواد جایی دفن بشم که نه هیچ مرده دیگه ای باش و نه هیچ زنده ای از اونجا رد بشه
|
minajan
اعضا
|
اي كه بر اين خاك نظر ميكني ------- قصه همين است سفر ميكني
|
Yohan
اعضا
|
|
|
Quoting: Yohan اي كه بر اين خاك نظر ميكني ------- قصه همين است سفر ميكني
|
minajan
اعضا
|
yohan janجالب بود
|
ezraiile_khoob
اعضا
|
Quoting: ezraiile_khoob yohan janجالب بود
|
Yohan
اعضا
|
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
اما من دوست دارم اینجوری خاکم کنن!!!
قبر مرا نيم متر کمتر عميق کنيد تا پنجاه سانت به خدا نزديکتر باشم. بعد از مرگم، انگشتهاي مرا به رايگان در اختيار اداره انگشتنگاري قرار دهيد. به پزشک قانوني بگوييد روح مرا کالبدشکافي کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاري کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب يا گاز از داخل گور اينجانب کيدا ممنوع است. بر قبر من پنجره بگذاريد تا هنگام دلتنگي، گورستان را تماشا کنم. کارت شناسايي مرا لاي کفنم بگذاريد، شايد آنجا هم نياز باشد! مواظب باشيد به تابوت من آگهي تبليغاتي نچسبانند. روي تابوت و کفن من بنويسيد: اين عاقبت کسي است که زگهواره تا گور دانش بجست. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنيد! کساني که زير تابوت مرا ميگيرند، بايد هم قد باشند. شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهيد. گواهينامه رانندگيم را به يک آدم مستحق بدهيد، ثواب دارد. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنيد تا همه به گريه بيفتند. از اينکه نميتوانم در مجلس ختم خودم حضوريابم قبلا پوزش ميطلبم. به مرده شوي بگوييد مرا با چوبک بشويد چون به صابون و پودر حساسيت دارم. چون تمام آرزوهايم را به گور ميبرم، سعي کنيد قبر مرا بزرگ بسازيد که جاي جسدم باشد.
|
ezraiile_khoob
اعضا
|
|
|
Quoting: ezraiile_khoob مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
اما من دوست دارم اینجوری خاکم کنن!!!
قبر مرا نيم متر کمتر عميق کنيد تا پنجاه سانت به خدا نزديکتر باشم. بعد از مرگم، انگشتهاي مرا به رايگان در اختيار اداره انگشتنگاري قرار دهيد. به پزشک قانوني بگوييد روح مرا کالبدشکافي کند، من به آن مشکوکم! ورثه حق دارند با طلبکاران من کتک کاري کنند. عبور هرگونه کابل برق، تلفن، لوله آب يا گاز از داخل گور اينجانب کيدا ممنوع است. بر قبر من پنجره بگذاريد تا هنگام دلتنگي، گورستان را تماشا کنم. کارت شناسايي مرا لاي کفنم بگذاريد، شايد آنجا هم نياز باشد! مواظب باشيد به تابوت من آگهي تبليغاتي نچسبانند. روي تابوت و کفن من بنويسيد: اين عاقبت کسي است که زگهواره تا گور دانش بجست. دوست ندارم مردم قبرم را لگدمال کنند. در چمنزار خاکم کنيد! کساني که زير تابوت مرا ميگيرند، بايد هم قد باشند. شماره تلفن گورستان و شماره قبر مرا به طلبکاران ندهيد. گواهينامه رانندگيم را به يک آدم مستحق بدهيد، ثواب دارد. در مجلس ختم من گاز اشکآور پخش کنيد تا همه به گريه بيفتند. از اينکه نميتوانم در مجلس ختم خودم حضوريابم قبلا پوزش ميطلبم. به مرده شوي بگوييد مرا با چوبک بشويد چون به صابون و پودر حساسيت دارم. چون تمام آرزوهايم را به گور ميبرم، سعي کنيد قبر مرا بزرگ بسازيد که جاي جسدم باشد.
|
minajan
اعضا
|