| پیام |
نویسنده |
Quoting: minajan خدایا:مرا همواره اگاه وهوشیار دار تا پیش ازشناختن درست وکامل کسی یا فکری مثبت یا منفی قضاوت نکنم.
اینو هزار بار هم برای خودم گفتم .
|
minajan
اعضا
|
|
|
minajan
واقعا زيبا بود. مرسي !
|
Yohan
اعضا
|
Quoting: Yohan minajan
واقعا زيبا بود. مرسي !
می دونی دوست عزیز
قضاوت کردن خیلی مهمه
باید خیلی دقت کنیم که یه وقت به اشتباه قضاوت نکنیم
من که سعی می کنم اصلا قضاوت نکنم در مورد آدمها
حالا چه خوب
چه ...
|
minajan
اعضا
|
Quoting: minajan می دونی دوست عزیز
قضاوت کردن خیلی مهمه
باید خیلی دقت کنیم که یه وقت به اشتباه قضاوت نکنیم
من که سعی می کنم اصلا قضاوت نکنم در مورد آدمها
حالا چه خوب
چه ...
خوبه كه آدم قاضي خودش نباشه وگر نه در مورد ديگران بايد حق رو مد نظر داشته باشي ...
|
Yohan
اعضا
|
Quoting: Yohan خوبه كه آدم قاضي خودش نباشه وگر نه در مورد ديگران بايد حق رو مد نظر داشته باشي ...
من از قضاوت کردن خاطره خیلی بد و آموزنده ای دارم
|
minajan
اعضا
|
|
|
Quoting: minajan من از قضاوت کردن خاطره خیلی بد و آموزنده ای دارم
به نظر من عبرت گرفتن از گذشته مهمه و استفاده از تجربه گذشته براي موفقيت در حال و آينده
راستي مينا جون امشب كسالتي دارين؟
|
Yohan
اعضا
|
Quoting: Yohan راستي مينا جون امشب كسالتي دارين؟
نه دوست عزیز فقط یکمی عصبانی بودم .
|
minajan
اعضا
|
قدرت کلمات
چند قورباغه از جنگلی عبور می کردند که ناگهان دو تا از آنها به داخل گودال عمیقی افتادند . بقیه ی قورباغه ها در کنار گودال جمع شدند و وقتی دیدند که گودال چه قدر عمیق است به دو قورباغه ی دیگر گفتند که دیگر چاره ای نیست . شما به زودی خواهید مرد .
دو قورباغه این حرفها را نادیده گرفتند و با تمام توانشان کوشیدند که از گودال بیرون بپرند . اما قورباغه های دیگر دائما به آنها می گفتند که دست از تلاش بردارید ، چون نمی توانید از گودال خارج شوید ، به زودی خواهید مرد
بالاخره یکی از دو قورباغه تسلیم گفته های دیگر قورباغه ها شد و دست از تلاش برداشت او بی درنگ به ته گودال پرتاب شد و مرد
اما قورباغه ی دیگر با حدکثر توانش برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد . بقیه ی قورباغه ها فریاد می زدند که دست از تلاش بردار ، اما او با توان بیشتری تلاش کرد و بالاخره از گودال خارج شد
وقتی از گودال بیرون آمد ، بقیه ی قورباغه ها از او پرسیدند : مگر تو حرفهای ما را نشنیدی ؟
معلوم شد که قورباغه ناشنواست ، در واقع او در تمام مدت فکر می کرده که دیگران او را تشویق می کنند
برگرفته از وبلاگ دوست عزيزم nightmarish
|
Yohan
اعضا
|