"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / عاشق شو ار نه روزی کار جهان سر آید ...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
پیام نویسنده
19 May 2007 16:30 - #

Quoting: ravi_gham
با مدعی نگویــــید اســـــرار عشق ومسـتی ... تا بـی خبـــــــــر بمیـــــرد در درد خود پرســتی
عاشق شو ار نه روزی کار جهان ســـــــــر آید ... ناخــــوانده نقــــش مقـصود از کار گاه هســتی
دوش آن صنم چه خوش گفت در مجلس مغانم ... با کــــافران چه کارت گر بت نمی پرســــــــتی
سلطان من خدا را زلفـــــت شــــــکست ما را ... تا کــــی کـــند سیاهی چندین دراز دســــــتی
در گوشه سـلامت مســــــــــتور چون توان بود ... تا نرگس تو با ما گوید رمـــــــــــوز مســــــــتی
آن روز دیده بودم این فتـــــــنه ها که بر خاست ... کز سرکشـــــــی زمانی با ما نمی نشســتی
عشقت بدست طوفان خواهــــــد سپرد حافظ ... چون برق از این کشاکش پنداشتی که جسـتی

به به

مبارک مبارک

تولد دوباره ات مبارک

minajan
اعضا
19 May 2007 21:14 - #

Quoting: minajan
به به

مبارک مبارک

تولد دوباره ات مبارک

ای که وگفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ravi_gham
مدیر
20 May 2007 16:51 - #

ravi_gham
خاصییت عاشق شدن چیه ؟

به نظر شما چیه؟

lili20
مدیر
20 May 2007 17:02 - #

عشق اندوه و حسرت است و خواری
عاشق نشوید اگر "توانید"

loverman0071
اعضا
20 May 2007 17:03 - #

lili20
راه گم کردی؟

hta
مدیر
20 May 2007 18:22 - #

hta
Quoting: hta
راه گم کردی؟

نه باباااا....تو منو گم کردی

lili20
مدیر
20 May 2007 21:39 - #

Quoting: lili20
به نظر شما چیه

من از شما پرسیدم مادمازل
عشق یعنی خویشتن را در میان ندیدن
یعنی کمال را برای معشوق خواستن
بدون ایثار عشق معنی نداره
این که من بگم من عاشق فلانی هستم و فقط باید مال من باشه یه خود خواهی بزرگه
عشق یه چیز دیگه است
درسته ؟

ravi_gham
مدیر
21 May 2007 08:41 - #

ravi_gham
کمال

شما این کمال را چجوری معنی میکنی؟ اصلا چطور تشخیصش میدی؟
به نظر من این کمالی که شما میگی نسبی هستش. و بعید نیست آنچه که شما کمال میدانید برای معشوق ذلال باشه
این که من بگم من عاشق فلانی هستم و فقط باید مال من باشه یه خود خواهی بزرگه

اصلا عشق از خود خواهی سرچشمه میگیره....یه حس قشنگه که به خاطر خودخواهی آدما میخوان تجربه اش کنن و میخوان که اون حس را داشته باشن
عشق یه چیز دیگه است

به نظر من عشق یه جور تغییره...و آدما همیشه تغییر براشون جذاب و جالبه.
در این تغییر ممکنه چیزهایی که قبلا دوست نداشتی برات دوست داشتنی بشه...چیزهایی که نمیخواستی، خواستنی بشه و...
عشق یعنی پذیرفتن هر آنچه در معشوق میبینی، هرچند که خوشایندت نباشه

lili20
مدیر
21 May 2007 09:49 - #

lili20
Quoting: lili20
عشق یعنی پذیرفتن هر آنچه در معشوق میبینی، هرچند که خوشایندت نباشه

موافقم 100% .. ولی اعتراف میکنم که خودم به این مسئله به تازگی رسیدم
ولی خیلیا میخوان همینو با منطق برای خودشون یا سایرین قابل درکش بکنن که به نظر من نوشه!!!

و یا اونقدر منطق منطق بازی در میارن که .................... حتی کل زندگیشون رو به خاطر همین منطق فدا میکنن و از عشق دور میشن!!

شما کدومو ترجیح میدین!
عاشق شدن یا عاشق نشدن؟!!!!!

lili naze
مدیر
21 May 2007 11:12 - #

عشق چيست ؟
سوالي كه مدتهاست ذهن بشريت را به خود مشغول داشته وطي ساليان متمادي هنوز
طي ساليان متمادي حضور بشر بر روي كره خاكي جواب مستدل و محكمي براي ان پيدا نشده
در نگاه اول وقتي سخن از واژه عشق به ميان مي ايد تصوير ليلي و مجنون و شيرين و فرهاد به ذهن متبادر مي شود
ولي ايا واقعا عشق همان مفهومي است كه نظامي گنجوي آن را توصيف كرده ؟ ايا عاشق كسي است كه سر به بيابان بگذرد
يا بيستون را با تيشه نقش زند؟ كه اگر چنين است پس معشوق چه مي كند ؟ چرا از معشوق چيزي گفته نميشود
اگر هم اشارتي شود فقط در حد يك نگاه و شكستن كاسه شير!!!!!!!
ايا به واقع عشق چنان است كه نظامي روايت كرده؟ قطعا جواب شما منفي است
ايا اين درست است كه تمامي مصائب را عاشق يك تنه تحمل كند ؟ پس موازنه عاطفي چه معنايي دارد ايا اين عشق خود آزاري نيست؟
زود قضاوت نكنيد نيك مي دانم كه در انديشه شما چه مي گذرد
عشق منطق ندارد!!!!!!!!!!!! با عقل نمي توان به عشق رسيد!!!!!!!!!!
جملاتي كه بارهر و بارها شنيده ميشود بدون تامل عميق در معناي وسيعش
بر خلاف تصور عموم عشق كاملا بر پايه منطق استوار است مي پرسيد دليلش چيست؟ جواب: همه ما قبول دايم كه خداوند حكيم مطلق است
فلذا عملي كه فاقد حكمت بالغه باشد از ايشان بعيد است پس نتيجه ميگيريم پروردگار كه موهبت عشق را به آدمي ارزاني داشته اين عمل را
با حكمت كامل انجام داده و يقينا خلقتي كه با حكمت توام باشد بر منطق نيز استوار است لذا براي رسيدن به اين مخلوق راهي جز منطق متصور نيست
چگونه ميتواني دوست بداري انچه را كه دوست نداري ايا منطق به نفي تمايلات حكم ميكند . چگونه مي تواني ايثار كني و از جان بگذري براي انكه تورا كمتر از
تو دوست دارد كدامين منطق گردن به گيوتين اينچنين تصوري مي نهد؟
چرا براي توصيف عشق از لغات اشتباه استفاده مي كنيم؟
چرا عاشق ؟ چرا معشوق ؟ چرا تفائت قايل ميشويم ؟
عاشق كسي است كه عشق مي ورزد و معشوق كسي است كه عشق ميگيرد چرا اين خيابان يك طرفه است؟
در معناي حقيقي روابط عاشقانه هر دو طرف بايد عاشق باشند به يك اندازه در رابطه عاشقانه معشوق معني ندارد هر دو بايد عاشق باشند به يك ميزان...
مي گويند كه با يك نظر يك دل نه صد دل عاشق شد با يك نگاه به عمق چشمانش ايا اينست عشق
اين نگاه ممكن است سر منشا يك رابطه احساسي باشد كه به عشق بيانجامد ولي به هيچ عنوان پايه و اساس عشق نيست
لازمه عشق بلا شك شناخت است چگونه مي توان فقط بر مبناي ظواهر فيزيكي به عشق رسيد اين تقصير از كيست؟
از انان كه عشق را از عرش به فرش كشيدند انان كه بجاي روايت داستان منصور حلاج ما را فريفته ليلي و مجنون و شيرين وفرهاد كردند
آنان كه عشق را زميني كردند اين هبوط از چه رو بود؟
ايا به اين خاطر نبود كه نخواستند به خودشان زحمت بدهند تا معناي عظيم عشق را درك كنند ؟ سخن از ادراك به ميان امد ايا عشق براي انسان قابل درك است
و يا بعلت ظرفيت محدود انسان غير ممكن است؟ اصولا ايا ميتوان مفهوم نامحدودي را با ابزار محدود سنجيد؟
مسلما نميشود پس براي درك عشق بايد محدوديت ابزاري را از بين ببيرم و اين ميسر نيست مگر با شناخت كامل خود وقتي كه خود را خوب شنا ختيم انوقت قادريم خالق
عشق را بشناسيم و وقتي عشق را شناختيم ميتوانيم به ان برسيم و پس از درك مفهم عشق آنگاه بايد به دنبال كسي باشيم كه انقدر از او شناخت پيدا كنيم
كه بفهميم خودش را مي شناسد
اگر دو عاشق همديگر را اينگونه شناسند في الواقع به وصال خواهند رسيد و اگر نه كه مانند اكثر داستانهاي به اصطلاح عاشقانه هيچ وقت به يكديگر نميرسند
و علت اين پايان تراژيك براي عشاق همين عدم شناخت است
پس بياييد خودمان را بهتر بشناسيم تا يكديگر را بهتر بشناسيم و در اخر به عشق برسيم .

زياده عرضي نيست شرمنده كه وسط بحث داغتون پا برهنه وارد شدم.

bivezan_mikham
اعضا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.