"/>
صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهاي سکسي
فیلم سکسي | سکسولوژي | خنده بازار | داستانهاي سکسي(English)
:سايت های سکسی جديد و ديدنی ، موزيک ، چت ، دانلود ، فيلم ، دوست يابی
 | انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | راهنما | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / *****چای ،گپ وادبیات*****
. 1 . 2 . >>
پیام نویسنده
7 May 2007 19:53 - #

پیکرتراش پیرم وباتیشه ی خیال/یک شب تورازمرمرشعرآفریده ام
تادرنگین چشم تونقش هوس زنم/نازهزارچشم سیه راخریده ام

غريبه نيست!((ادبيات ))رامي گويم،آشنايي که هرجاتنهايت ببيند،پاي درپستوي تنهاييت مي نهد،درقدم سراي سينه ات پاشنه مي کوبد،کنارت مي نشيند،دست دردستان عاشقت مي دهد وباهزارنازکرشمه ات مي گويد:
((دوام عيش وتنعم نه شيوه ي عشق است/اگرمعاشرمايي بنوش نيش غمي))
وآن گاه قدم زنان مي روي تا کنارآن حوض کوچک آبي که صداي تناوب کوچکش باصدايي دلپذيرروحت رامي نوازد.روي آن تخت چوبي که گليم قرمزي روي آن افتاده ولبه هايش ازکنارتخت آويخته،چهارپاچه مي نشيني.ريه هايت رابانفسي عميق،پرازاکسيژن لذت مي کني
وبعد،کتاب آن پيرتزويرستيزرامقابلت مي نهي.مي گذاري که بادصباميان برگ هاي کتابت بپيچد وبرايت تفالي بزند.ازميان صداي برگ هاي هميشه بهاري کتاب،اين نوابه گوش جانت مي رسدکه:

بُوَدآياکه درميکده هابگشايند/گره ازکارفروبسته ي مابگشايند
اگرازبهردل زاهدخودبين بستند/دل قوي دارکه ازبهرخدابگشايند
درميخانه ببستندخدايامپسند/که درخانه ي تزويروريابگشايند

يک بارمي خواني،ده بارمي خواني،دوده بارمي خواني،سه ده بار،...وهرباربيشترايمان مي آوري که اين لامصب!اصلاًنقاش بوده است نه شاعر،که کدامين نقاش مي تواندچنين تصويري درذهن ايجادکند.احساس مي کني که جمجمه ات خنک مي شود.باهربيتي که مي خواني،چيزي جديدنه فقط برمخزن اطلاعاتت،بلکه برشخصيتت،برشعورت،برانديشه ات اضافه مي شود.بعدباخودمي گويي،بگذارسري هم به اين جديدترهابزنم،که اخوان تورابه سوي خودمي خواند:
سه ره پيداست.
نوشته برسرهريک به سنگ اندر،
حديثي که ش نمي خواني برآن ديگر.
نخستين:راه نوش وراحت وشادي.
به ننگ آغشته،اماروبه شهروباغ وآبادي.
دوديگر:راهِ نيمش ننگ،نيمش نام،
اگرسربرکني غوغا،وگردم درکشي آرام.
.سه ديگر:راهِ بي برگشت بي فرجام

من اينجابس دلم تنگ است.
وهرسازي که مي بينم بدآهنگ است.
بياره توشه برداريم،
قدم درراه بي برگشت بگذاريم،
ببينيم آسمانِ ((هرکجا))آياهمين رنگ
است؟

احساس سبکبالي مي کني،وهرچه بيشتربرپهنه ي بي کران پهندشت ادبيات مي نگري،خودراکوچکترحس مي کني،وبيشترپي به قدرتي مي بري که دراين نقاشي واژه هانهفته است.چه بسيارندپيامها وتاثراتي که درنهايت ظرافت ودقت وتيزهوشي به آدمي القامي شوند،وچه نيکي هاکه ازاين واژه هابارورمي گردند،مي زايندوزيادترمي شوند؛وتودلت مي خواهدکه باتمام وجودفريادبزني:
((آهاي،شعر،توچقدرخوبي!))
احساس مي کني که مي تواني باادبيات به جنگ بدي هابروي،وبه جامعه طراوت وشادابي ببخشي.به هرجامعه اي.حتي به آن جامعه اي که درآن:
((دهانت رامي بويند،
مباداکه گفته باشي دوستت دارم!))

ومن مي گويم اگرانسان مي خواهدمحبت ازيادش نرود وعشق راوانسانيت را وجذبه ي زيبايي هارا.اگرمي خواهدکه انسان تربشودوبازهم انسان تر،مگرچاره اي جزاين داردکه باسايرانسان ها،مضامين انساني راردوبدل کند،تمرين کندوخودش راوديگران رادراين راه تقويت کند.
بحث ازشعروادبيات دراين جادرراستاي رسيدن به همين هدف است.که چه گپي زيباترباچاي وازادبيات.

( درمتن بالاشعرونوشته هایی ازحافظ،شاملو،اخوان،نادرنادرپوروفرهادمیثمی به کاررفته است)

alixxx2005
اعضا
7 May 2007 19:55 - #

چندتاموضوع هست که من فکرمی کنم بهتره به ترتیب این هاروموردبررسی قراربدیم.به نظرم به اندازه ی کافی جذابیت داره که حتی دوستانی که کمترباادبیات سروکاردارن روسرذوق وبحث بیاره.البته بحث های پیشنهادی ازطرف دوستانم به این هاارجحیت داده می شود.
1.تعریف شماازشعر((بررسی ضرورت وجودقافیه ووزن درشعر-اهمیت وجودمعنادرشعر-ریتم درشعرو...))
2.انتظارجامعه ازشاعرامروز
3.قضیه ی شاملووفردوسی((که فکرمی کنم این یکی ازبحث های جنجالی وجذاب این تاپیک بشه))
4.وبحث درباره ی بزرگان شعرفارسی
و...
به هرحال دوام وپویایی هربحث به حضورواستقبال شماازموضوع موردبحث بستگی داره ودرصورت مشاهده هرگونه تکراروخلاصه چیزی که باعث کسل کننده شدن تاپیک بشه بحث روتغییرمی دهیم.
فعلاًمن برم ببینم تواین تاپیک نظرسنجی شعرمون چه چیزایی گیرمیارم تابحث اول مون روشروع کنیم.
شایدهم شمازودترازمن دست به کارشدین
راستی،نظرهم درموردتاپیک یادتون نره

alixxx2005
اعضا
7 May 2007 19:59 - #

alixxx2005
Quoting: alixxx2005
راستی،نظرهم درموردتاپیک یادتون نره

من که فقط میتونم در اینباره نظر بدم

خیلی ایده جالب و خوبی بوددددددددددددد

فکر کنم با این تاپیک و بحثهایی که توش میشه میتونیم بقیه تاپیکهای این انجمن رو هم رونق بدیم

واسه مابقی چیزایی که گفتی باید یه مقدار مطالعه داشته باشم بعد

lili naze
مدیر
7 May 2007 20:00 - #

alixxx2005
به عنوان اولین نفر تاپیک جدیدت رو تبریک می گم

brave_heart
اعضا
7 May 2007 20:01 - #

یکی پیش دستی کرد انگار

brave_heart
اعضا
7 May 2007 20:06 - #

brave_heart

lili naze
مدیر
7 May 2007 23:03 - #

alixxx2005

تبریک و تهنیت بابت تاپیک جدید و خیلی قشنگت

چندتاموضوع هست که من فکرمی کنم بهتره به ترتیب این هاروموردبررسی قراربدیم.به نظرم به اندازه ی کافی جذابیت داره که حتی دوستانی که کمترباادبیات سروکاردارن روسرذوق وبحث بیاره.البته بحث های پیشنهادی ازطرف دوستانم به این هاارجحیت داده می شود.

به نظرم موضوعات خوبی انتخاب کردی ولی برای شروع کار یه جورایی سنگینن .
باز من نظر خودمو در مورد تک تک این چیزهایی که پیشنهاد دادی خیلی خلاصه می نویسم تا بعد .
.تعریف شماازشعر((بررسی ضرورت وجودقافیه ووزن درشعر-اهمیت وجودمعنادرشعر-ریتم درشعرو...))

هر کسی که با شعر و شاعری سر و کار داره یه تعریفی از شعر برای خودش داره .
ولی تازگیها به تعریف خیل خوبی از شعر برخوردم که فکر میکنم خیلی خوب و کامل خصوصیات یه شعر رو بیان میکنن .

شعر کلامی است آهنگین و خیال انگیز ، دربرگینده عواطف و احساسات بشری که دارای اسلوب بالا نیز هست .

در این تعریف چهار عنصر مهم شعر یعنی آهنگ ، خیال ، عاطفه ، اسلوب که جزء عناصر ذاتی هنر هستند وجد دارد .
.انتظارجامعه ازشاعرامروز

این دقیقا بستگی به گروههای مختلفی داره که تو جامعه وجود داره . به طور قطع چیزی نمیشه گفت . ولی فکر میکنم جنبه آموزشی شعر خیلی مورد توجه باشه .
وقتی یه حرفی در قالب شعر گفته و یا شنیده میشه اثر اون توی ذهن خیلی شفاف تر به جا میمونه . مثلا میشه راجع به عشق یه کتاب هزار صفحه ای نوشت . ولی تاثیری که یه بیت شعر در مورد عشق رو مخاطب میذاره خیلی بیشتره تا هزار صفحه توضیح و تفصیل به نثر .
.قضیه ی شاملووفردوسی((که فکرمی کنم این یکی ازبحث های جنجالی وجذاب این تاپیک بشه))

این چیه ؟
.وبحث درباره ی بزرگان شعرفارسی

لطفا ایرج میرزا رو هم تو صف بذارید برای بحث
به هرحال دوام وپویایی هربحث به حضورواستقبال شماازموضوع موردبحث بستگی داره ودرصورت مشاهده هرگونه تکراروخلاصه چیزی که باعث کسل کننده شدن تاپیک بشه بحث روتغییرمی دهیم.

باز هم ممنونم به خاطر این تاپک خوبت

icy_ice
اعضا
16 May 2007 12:07 - #

صابخونه كجاست؟

lili naze
مدیر
18 May 2007 02:27 - #

قضیه ی شاملووفردوسی((که فکرمی کنم این یکی ازبحث های جنجالی وجذاب این تاپیک بشه))

منظورت چیه؟؟؟؟

Yoog
اعضا
24 May 2007 08:31 - #

1.تعریف شماازشعر((بررسی ضرورت وجودقافیه ووزن درشعر-اهمیت وجودمعنادرشعر-ریتم درشعرو...))

این تعریف از شعر و چگونگی تمایزش از نثر که در سایت ویکیپیدیا اومده به نظرم جالب اومد:

http://en.wikipedia.org/wiki/Poetry

و همچنین تعریفی که بریتانیکا از شعر میگه:

http://www.britannica.com/eb/article-9110446/poetry

البته تو ایرانیکا چیز واضح و شفافی هنوز پیدا نکردم.

فعلا"

sholoogh
اعضا
. 1 . 2 . >>
جواب شما

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.