| پیام |
نویسنده |
|
rezabazarcheh
اعضا
|
|
|
booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos
|
arash_hashari
اعضا
|
in axe koso koone zane harki ke bashe bayad begam ke zane khoobi dare
makhsoosan konesh to axe gabli
badanesham fekonam narm bashe
khanooma yad begiran
|
BLacK_GarfielD
اعضا
|
rezabazarcheh
shohar
واقعا زناتون عالين. منم اگرچه ازدواج نكردم، ولي احساسات جنسي مشابه شما دارم. قبلا وقتي تو اين سايت گفتم كه از كرده شدن زنم توسط ديگري لذت مي برم، همه ابراز تعجب مي كردن ولي حالا خوشحالم كه خيليا مثل منن. زناتون واقعا عالي بودن. رضا بازارچه هم كه قشنگ چربش كرده بود. خيلي با زناتون حال كردم.
|
mehran_modiri_mehran
اعضا
|
عکسه با حالیه..حالا باید حتما شورت پای خانمه باشه؟؟ لطفا بگو شورتم در بیاورند که بشه نور الا نور.
|
dariushagha
مدیر
|
|
|
agha reza karet kheili doroste faghat mikhsam bedoonam ta hala koja boodi
|
bahal_abi
اعضا
|
اه اه شما چقدر بي غيرتيد....حالم از هر چي مرد و ÷سره تو ايران بهم خورد....البته بجز دوست ÷سرم.....دردو بلاش بخوره تو سره شما بيغيرتاي نديد بديد...که با يه عکس جق ميزنيد.....اونم چه عکسي....در ضمن مگه من مثل زناي شما جنده ام که عکسمو اينجوري در معرض ديد شما بزارم.....منتظر فحاشي شما هستم..حرف حق تلخه
|
atosa
اعضا
|
اتوسا خانم لطفا كمتر كسشعر بگيد...................اين اقا اين طوري حال ميكنه...........شما ناراحتيد............اما من كه اصلا از عكسهاي خانوم شما حال نكردم...................اما شما به كارتون ادامه بديد........مرسي..........
|
NIMA_2005
اعضا
|
آتوسا خانم خیلی دلت هم بخواد که مردها (بعضی از زنها) بیاد کس سرکار جلق بزند..حالا ناز نکن یک عکسی بزار ببینیمبه چی ناز میکنید..
|
dariushagha
مدیر
|
|
|
atosa jan delam barat misooze
kash toam heikale gashangi dashti bejaye inke be in ax hasoodi mikardi axe khodeto mizashti
ey kash
vali moteasefane bazi chiza baraye bazi adama geire momkene
mesle heikale gashang baraye to
|
BLacK_GarfielD
اعضا
|