| نویسنده |
پیام |
|
|
kouroshh_b
ببين كوروش،
حقيقتا وقتي ديدم يه مرد اينجوري به زانو در اومده نتونستم خودمو راضي كنم كه ساكت باشم و عضونشم، تا بتونم حرفمو بهت بزنم.
ايني كه ميبيني بعيد ميدونم كار اون باشه چون عكسهاي اول مال يه وبچت عموميه كه چند وقت پيش با داشت و حدس ميزنم كه كسي از رو لجش خواسته اونهارو اينجا تكثير كنه، چون بعيد ميدونم اون هميشه با يه تيپ و يه جور لباس جلوي وبكم حاضر بشه.
حقيقتش اينه كه اون از لحاظ مالي شديدا در مضيقه است و با دادن چند تا تاپيك دوستيابي با اسمهاي مختلف در اينجا سعي كرده كه يه پارتنر پولدار پيدا كنه. به نظر من نبايد زياد حساسيت نشون بدي و سعي كني بيخيالش بشي و بذاري به زندگيش و راهي كه انتخاب كرده برسه!!
موفق باشي،
يه غريبه
|
|
|
|
|
Quoting: Asal_khordani سلام به همگي
اين عكسهاي منه...اسمم عسل و 23 ساله ام.
شبيه مهناز افشار ميمونه راستي انگشت دست چپت حلقه داره متاهلي؟
|
|
|
سلام
من علي هستم,اگه يادت باشه يكي دو بار با هم چت كرديم, چند
تا افلاينم برات گذاشتم جوابشونو ندادي,بيا چت كنيم.
alivaziri655
|
|
|
دوست عزیزی که میگی ایشون شدیدا در مضیقه است. بنده مدت 5ماهه که بقول ایشون عشق اصلی ایشونم و تمام زندگیشو میدونم. مسایلی که باعث شده ایشون به این کار روی بیاره اصلا توجیه نداره. حیف که نمیتونم دلایلشو بنویسم. اما متاسفانه باید بگم ایشون به این کار اعتیاد پیدا کرده.
منم کاریش ندارم هرکار دلش میخواد بکنه. ب.... خانم هرکار دلت میخواد بکن.
فقط لطفا روی منم دیگه حساس نباش . منم هرکار دلم بخواد از این ببعد میکنم. شما هم از این ببعد منو فقط به چشم یک مشتری ببین فقط مشتری.
ضمنا دوستان نرخ ایشونم کمتر از 50 تومن نیست.
منم توبه میکنم دیگه با ............. دوست بشم
|
|
|
سلام به عسل خانم
خته نباشي
واقعا از عكسهاي جسورانت ممنونم
لطفا عكسهايي هم از ژاهاي خوشگلت بذار تا منم لذت بيشتري ببرم
مرسي عزيزم
|
|
|
|
|
اه حرصم گرفت
انصافاً عكسا ارزش اينقد تعريف و ندارن
عكس تمام لختشون كه shave درست حسابي نكرده اعصاب خوردكنه كيفيت هم پايينه
به نظر من يه دختر خوش هيكل نه چندان خوشگل و كمي بد سليقه...
البته از همه اگه ناراحت ميشن معذرت ميخوام فقط نظرمو صادقانه گفتم.
|
|
|
ميبينم كه شد تاپيك عكسهاي درخواستيو يكي ميگه از رونتم عكس بگير يكي ميگه از كونتم عكس بگير يكي ميگه بلند شو قدي عكس بگير :دي
سلام
اميدوارم همتون خوب باشيد
راستش عكسارو ديدم همرو سيو هم كردم :دي
آخه باز دوباره صحبت عكس سكسي ايراني شده آب از همه جاي همه راه افتاده :دي
من نميدونم آخه عكس گذاشتنو نظر بقيه رو خواستن چي ميتونه باشه ؟:دي
شخص باصطلاح عسل خانوم هي ميگه عقده نداره بعد عكساشو ميذاره همه نظر بدن :دي خب پس اين چيه جز جلب نظر ؟ شايد كسب اعتماد به نفس :دي
تو عكسا حلقه به دست صاحب عكسه
انگشتر نيست....حلقست.....به خودشو به ساخته پاخته شدن بدنش هم ميخوره طرف زن باشه نه دختر :دي
تو يكي از عكسا هم كه انگار به نظر ميرسه زير صاحب عكس زير پيرهني مردونه يا يه چيزي شبيه لباس مردونه باشه :دي
خب حتما تنها نيست اين خانومو مرد خودشو داره
بعد از همه نظر تامينم كنه يعني چي؟:دي
ميخواي اولش نفري 100 تومن بريزيم به حسابت تا بتونيم تو مزايده شركت كنيم؟ :دي
در اخر هم اميدوارم خود اين شخص ريپ زننده صاحب عكسا باشه...چون اگه نباشه خيلي .....
اميدوارم اگه واقعا خودشه توسط برادران عزيز و فعال منكرات داخل مخابرات و اينترنت پيج نشه و فردا صبح در خونه’ طرف نباشن :دي
اگه واقعا خودتي جواب هر ايميل يا آيدي رو نده چون راحت ميشه رد يابيت كرد.....سعي كن تو يه چت رو ديگي چت يا چت روم سايتهايي كه چت روم دارن حرفاتو با طرف بزني بعد كه مطمئن شدي بيشتر باهاش آشنا شدي بورو تو چت
خوش باشيد
|
|
|
ميگم راستي شخص باصطلاح عسل خانوم
اون خط پر رنگي كه رو چشمات گذاشتي تا شناخته نشي آخرشه :دي
باور كن اصلا شناخته نميشي اگه كسي قبلا ديده باشدت يا بعدا ببينه D:
خوبه كه امنيت رو رعايت كردي
خوش باشيو موفق
|
|
|
ميگم راستي شخص باصطلاح عسل خانوم
اون خط پر رنگي كه رو چشمات گذاشتي تا شناخته نشي آخرشه :دي
باور كن اصلا شناخته نميشي اگه كسي قبلا ديده باشدت يا بعدا ببينه D:
خوبه كه امنيت رو رعايت كردي
خوش باشيو موفق
|
|
|
|
|
Asal_khordani
اين سينه هامه كه خيلي با بزرگي و سفتي و سفيديشون حال مي كنم!
عسل جون من از سينه هات خيلي خوشم اومده وباها شون حال ميكنم وقتي سينه هاتو ديدم يه جلق خشكه زدم از سينه هات عكس بيشتر بذار دوست دارم اون سينه هات رو بخورم جون!
|