| نویسنده |
پیام |
|
|
من فريبا هستم. دوستان با من با اسمي كه دوستانم روي من گذاشته اند ميشناسند "شارون استون".اين عكس را همين دو ساعت قبل كه به قول "شهره" هوس تو دلم حسابي پا گذاشته بود يكي از دوستانم از من گرفته.بيشتر مواقع در روزهاي بيستم تا آخر هر ماه خيلي هوس سكس _از عقب_ميكنم.وگرنه تا چند روز قبل فكرش را هم نميكردم اينجور عكسي بيشتر از اعضاي بدنم /غير از قبلي كه از باسنم در فروم گذاشته بودم/ را در اينجا بگذارم.
|
|
|
|
|
با با دمت گرم عجب هيكلي داري من كه هوس كردم بكنمت اگه طالبي اي دي بدهمن كه حيران اين بدن با حالت شدم دمت گرم
حميد لاو
|
|
|
خوشگل خانم . خيلي منتظر بودم كه عكس ديگري از شما ببينم.باور كن از ديدن و تصور با تو بودن (اي كاش امروز اينجا بودم و ديگر هيچ چيز نميخواستم)كيرم را اينقدر بلند نكرده بود.
نشاني ايميلم را قبلا داده ام و يكبار لطف كردي جواب سلام و ... من را دادي.
تو را اينطور كه ميبينم تنها آرزويم فقط همبستر شدن با توست عزيز من.
هر چند كه سكس نداشته ام اما كاملا مشخصه بدنت براي بوسه و ليسيدن و كردن بي نظيره.خواهش ميكنم ايميل بزن.
|
|
|
فریبا جان واقعاً به شارون استون میگی زکی من که خیلی حال کردم
[email protected]
|
|
|
خیلی هیکل قشنگی داری اما حیف که خرما بر نخل و دست ما کوتاه
|
|
|
|
|
خیلی باحالی فریبا
|
|
|
salam
axe khodeto mizashte az in behtar bod
inke tabloo hastesh jigar
|
|
|
نميتونم بخوابم هم من هم كير من . ما تا صبح زود بيداريم .از آنموقع هنوز دستم را از كير خيس و درازم برنداشتم و مرتب به يادت دارم ميزنم......
بازم عكس بذار اگر گرفته اي خوشگل خانم من.
|
|
|
ممنون .از پيامهاي خوب و حتي بدهايش!!
دومي را كه كادره شده ميفرستم.
البته من براي سكس الان آمادگي ندارم . عليرغم هوس زياد.ترس زياد از سكس اول مرا محتاط كرده و دو دل.
ايميل من براي دوستاني كه تازه تر آشنا شده اند:
[email protected]
|
|
|
|
|
Quoting: sharonston ومي را كه كادره شده ميفرستم.
ببين اگه راست ميگي كاي كه ادمين گفت بكن يه روزنامه همنشهري جوري كه تاريخش براي امروذ باشه بگير دستت
|