| نویسنده |
پیام |
|
|
in dovomi
|
|
|
|
|
3
4
felan bye
|
|
|
اchera kasi chizi nemizare nakone hame khabidan????
ok
man axe khareji nemizaram vali ino hamin tori eftekhari baratoon mizaram chon kheili doosesh daram
|
|
|
merc pesar,edame bede
|
|
|
be khoda dige khaste shodam bemoone baraye farda alan axe edit shode nadaram
|
|
|
|
|
مامااااااااااااان!
من از این ها می خواااااااااام!
-------------------------------------------
|
|
|
سلام شایان جون دمت گرم خیلی باحالی ببینم تو ایدی یاهو نداری؟؟؟؟ که با هم بچتیم این ایدی من اکه خواستی اد کن تا با هم بچتیم chap_dast_e_sharoor
|
|
|
na azizam man ba khanooman too chat ashena shodam oonam nemizare dige chat konam khoshesh nemiad sharmande
|
|
|
يك سوال از اقاي مدير ؟
من ميخوام بدونم كه اصولا اين سايت شما( آويزون ) با كدوم موازين قانوني - شرعي - عرفي و يا اخلاقي اين مملكت مطابقت داره كه شما براي خودتون قانون هم وضع كرديد كه مثلا عكسهاي ايراني رو بايد سانسور كنند تا شناخته نشن . شما كه اينجا همه جور فيلم مخفي و خانوادگي و غيره... حتي از افراد معروف كه همه ميشناسنشون و خيلي بيشتر از افراد عادي براشون گرون تموم ميشه ميزاريد و عين خيالتون نيست و همه رو هم تشويق به گذاشتن فيلم ايراني ميكنيد . مگر تو فبلم چهره افراد مشخص نيست و نميشه شناسائي كرد .؟ پس دليل اين يك بام و دو هوا چيست كه فقط گير داديد به عكسهاي ايراني . واقعا كه نميدونم چي بگم . تنها چبزي كه به نظرم ميرسه اينه : رياكاري حتي در مقام جاكشي .
|
|
|
|
|
Quoting: moozi33 واقعا كه نميدونم چي بگم . تنها چبزي كه به نظرم ميرسه اينه : رياكاري حتي در مقام جاكشي .
اشتباه میکنی جیگر! این سیاست به خاطر اینه که اگه ××× مثل تو عکس خواهرشو لای این عکسها دید، اونقدر جنبه نداره که نزنه ×××××!!! ایشالا هروقت جنبه پیدا کردی اونوقت میای اینجا حرف مفت میزنی!
------------------
لطفا مودب باشيد و كل كل نكنيد!!
گروه مديران
|